קול קורא לארגונים ללא מטרות רווח לשותפות בתכנית 'מתחברים'

תכנית המלגות לעידוד מעורבות חברתית של סטודנטים מזמינה ארגונים ללא מטרת רווח להגיש מועמדות לשותפות בתכנית בסמסטר ב', תשע"ח

11 דצמבר 2017

רוצים להוציא לפועל פרויקט ייחודי משמעותי בארגון תוך הסתייעות באיכויות של סטודנטים, כקבוצה גדולה או כצוותים? לקדם מודעות לסוגיה החברתית עמה מתמודד הארגון בקרב קהילת הקמפוס בכלל ובקרב סטודנטים בפרט? להוסיף לארגון שירות חדש או לעבות שירות הנמצא בתחילת דרכו? בואו לשתף איתנו פעולה במסגרת "מתחברים" - תכנית המלגות של אוניברסיטת תל אביב לעידוד מעורבות חברתית של סטודנטים.

במסגרת "מתחברים" סטודנטים מכל תחומי הלימוד מקבלים פלטפורמה לנתב את הכישורים והידע שלהם לטובת השפעה חברתית בנושאים שקרובים ללבם. הסטודנטים לומדים על סוגיה חברתית שמעניינת אותם, מתוך היצע מגוון של סוגיות חברתיות ויוצאים לעשייה חברתית במסגרת ארגונים ללא מטרות רווח. בכך הסטודנטים מסייעים לארגון לקדם את מטרותיו החברתיות מתוך הבנה עמוקה של הבעיה החברתית עמה מתמודד הארגון.

לכל הפרטים ולהגשת מועמדות >