שעות הפעילות בספריות האוניברסיטה יוארכו לקראת ובמהלך תקופת הבחינות

לקראת ובמהלך תקופת הבחינות של סמסטר ב', תשע"ו, יוארכו שעות פתיחת הספריות למשך שמונה שבועות

29 מאי 2016
סטודנטים בספרייה למדעי החיים ולרפואה ע"ש גיטר-סמולארש

כמדי שנה, הנהלת האוניברסיטה החליטה על הארכת שעות פתיחת הספריות החל מהשבועיים האחרונים של הסמסטר ועד תום תקופת הבחינות.

שבועיים אחרונים של הסמסטר:

שבוע ראשון:  2.6 - 29.5 (כולל)

כל חמש הספריות פתוחות עד השעה 22:00

שבוע שני: 5.6 - 9.6 (כולל)

3 ספריות פתוחות עד השעה 22:00 (ספריית משפטים, הספרייה המרכזית ע"ש סוראסקי והספרייה למדעי החיים ולרפואה).

2 ספריות פתוחות עד השעה 23:00 (הספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה והספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך)

ארבעת השבועות הראשונים של תקופת הבחינות:  13.6 - 7.7 (כולל)

הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך - 24 שעות

הספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה - עד 23:00