חוזרים ללמוד בזום

לאור המצב הבטחוני, ההוראה באוניברסיטת תל אביב תחזור למתכונת מקוונת

12 מאי 2021

לאור המצב הבטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף, החל מתאריך 12.5.21 יעברו הלימודים באוניברסיטת תל אביב למתכונת מקוונת עד להודעה חדשה. כלל השיעורים יועברו, כמו בזמן משבר הקורונה, ב-ZOOM. כמו כן, לא תתקיימנה מעבדות הוראה וכלל המבחנים שהיו מיועדים להתקיים ב-12.5 וב-13.5 יידחו למועד חדש.

"כולנו עוקבים בדריכות ובדאגה אחר האירועים בדרום ובמרכז הארץ ומייחלים לימים שקטים וטובים יותר", אומר פרופ' אייל זיסר, סגן רקטור אוניברסיטת תל אביב ומוסיף "לבקשת אגודת הסטודנטים והסטודנטיות, גיבשנו מענה לתלמידים מדרום הארץ הנאלצים לשהות זמן ממושך במרחבים המוגנים ונקל עליהם בכל האמור בחובת נוכחות בשעורים, במועדי הגשת עבודות ובמועדים מיוחדים לבחינות".

דקאנט הסטודנטים עומד לרשות ציבור התלמידים והתלמידות. אלו החשים במצוקה ונזקקים לסיוע יכולים ליצור קשר בטלפון 03-6408505, ובמייל: Clinic@tauex.tau.ac.il