סגני נשיא לקשרי חוץ ופיתוח משאבים מאוניברסיטאות בארץ ביקרו בקמפוס אוניברסיטת תל-אביב

במסגרת הביקור נערך מפגש קצר עם נשיא האוניברסיטה פרופ' יוסף קלפטר וסיור בעיר הסטודנטים ובבניין פורטר למדעי הסביבה

23 יולי 2013

ב-17.7.13, נערך באוניברסיטת תל-אביב ביקור של סגני הנשיא לקשרי חוץ ופיתוח משאבים מאוניברסיטאות אחרות בארץ. בביקור זה, הצטרפו לעמוס אלעד, סגן הנשיא לקשרי חוץ ופיתוח משאבים של אוניברסיטת תל-אביב, ארבעה סגני נשיא נוספים: פרופ' בועז גולני מהטכניון, רוני פרידמן מהאוניברסיטה העברית, מר עמוס גבר מאוניברסיטת חיפה ופרופ' עמוס דרורי מאוניברסיטת בן גוריון.

במסגרת הביקור נערך מפגש קצר עם נשיא האוניברסיטה פרופ' יוסף קלפטר, ששוחח בין היתר על דילמות בגיוס כספים. סגני הנשיא ערכו דיון במספר נושאים המעסיקים את כולם, בהם: ביזור וריכוז גיוס כספים בקמפוס, אגודות בחו"ל: עצמאות מול ניהול מרכזי כמנוף לגיוס כספים, וגיוס כספים באמצעות פיתוח הפלטפורמה של ארגון בוגרים.

כמו כן נערך סיור בשניים מן הפרויקטים האדריכליים הנמצאים בימים אלו בעיצומה של הבנייה - מתחם המעונות החדש המכונה "עיר הסטודנטים"  ובניין פורטר למדעי הסביבה, שיהיה הבניין הירוק הראשון בארץ.