שירתת במבצע "צוק איתן"? יתכן שמגיעה לך מלגה!

סטודנטים שלמדו בשנת הלימודים תשע"ד בתכניות הלימודים הרגילות לתואר, אשר שירתו במילואים במבצע "צוק איתן" החל מיום 8 ביולי 2014 ובמשך שבעה ימים לפחות, מוזמנים למלא טופס בקשה למלגה

12 אוגוסט 2014
בקשת מלגה לסטודנטים ששירתו במבצע "צוק איתן"

סטודנט יקר, סטודנטית יקרה,

בהמשך להודעתו של נשיא האוניברסיטה, פרופ' יוסף קלפטר, על הענקת מלגות השתתפות בשכר לימוד, אנו מזמינים את הסטודנטים שלמדו בשנת הלימודים תשע"ד בתכניות הלימודים הרגילות לתואר, אשר שירתו במילואים במבצע "צוק איתן" החל מיום 8 ביולי 2014 ובמשך שבעה ימים לפחות, למלא את טופס הבקשה  המקוון.

לבקשת סטודנטים רבים החלטנו להאריך את המועד האחרון להגשת בקשה למלגה עד ליום שני, 15 בספטמבר 2014.

מלגות ההשתתפות בשכר לימוד ייזקפו לזכות חשבון שכה"ל של הסטודנטים ששירתו במילואים בתשע"ד ואשר ילמדו בשנה"ל תשע"ה.

האוניברסיטה גאה בכל הסטודנטים שלה ומודה לאלה ששירתו במילואים.

בהזדמנות הזו אני מזכיר את ההקלות במועדי ב' ובמועד מיוחד כפי שכבר דווח לכם.

אני מאחל לכולנו חזרה מהירה לשגרה הברוכה, וניצול מועיל של הזמן שנותר עד לתחילת שנת הלימודים הקרובה.

פרופ' יואב אריאל,

דקאן הסטודנטים