בית הספר סגול למדעי המוח דורג ראשון בישראל במדד USA NEWS

מדורג במקום השלישי באסיה ובמקום ה-114 העולמי

15 פברואר 2021

בית הספר סגול למדעי המוח דורג כמוביל בתחומו בישראל במדד האוניברסיטאות USA NEWS. בית הספר, שפועל למעלה מעשור, מרכז את מיטב החוקרות והחוקרים העוסקים בחקר המוח במגוון רחב של תחומים.

"הייחודיות של בית הספר היא עידוד שיתופי פעולה חוצי פקולטות בין מעבדות מתחומים שונים, תוך עידוד חשיבה יצירתית של הסטודנטים והסטודנטיות, הטמעת קורסים בעלי תוכן עכשווי במדעי המוח ופיתוח קשרי אקדמיה-תעשייה בתחום", אומר פרופ' יוסי יובל, ראש בית הספר, ומוסיף "שילוב ייחודי זה מעמיד את בית הספר בחוד החנית של המחקר והלימוד של תחום מדעי המוח. לשמחתנו, דבר זה בא לידי ביטוי בדירוג הגבוה של USA NEWS, שבו דורג בית הספר במקום הראשון בישראל, במקום השלישי באסיה ובמקום ה-114 בעולם".

בין המחקרים והפרויקטים הייחודיים שנוצרו במסגרת פעילות בית הספר: הרובוט הביו-היברידי, הממצא המשותף והמפתיע בין מוחות היונקים, הבסיס הביולוגי להתנהגות פרו-חברתית ועוד.

במקום השני והשלישי דורגו מכון ויצמן למדע והאוניברסיטה העברית, ואחריהן אוניברסיטת בן גוריון והטכניון.