נפתחה תכנית חדשה ללימודי אירופה

נפתחה ההרשמה לתכנית היוקרתית ללימודי אירופה, המיועדת לתלמידי שנה ג' ולבעלי תואר מחוגי הפקולטות: מדעי החברה, מדעי הרוח, משפטים, מנהל עסקים ואמנויות

18 יולי 2013
נפתחה תכנית חדשה ללימודי אירופה

נפתחה ההרשמה לתכנית חדשה ללימודי אירופה, הנמשכת שנה אחת ונלמדת בשפה האנגלית על ידי מיטב המומחים מישראל ומאירופה. התכנית מיועדת לתלמידי שנה ג' ולבעלי תואר מחוגי הפקולטות: מדעי החברה, מדעי הרוח, משפטים, מנהל עסקים ואמנויות.

תלמידים שישלימו את התכנית בהצלחה (בציון ממוצע מינימלי של 85) יוכלו להמשיך ללימודי תואר שני בלימודי אירופה באוניברסיטת היינריך היינה בדיסלדורף, גרמניה (בתנאי שיעמדו בתנאי הקבלה של אוניברסיטת היינריך היינה), ולקבל תואר מוסמך תוך שנה נוספת אחת בלבד.

התכנית מציעה מספר מלגות הצטיינות ללימודים בישראל, וכן מלגות לנסיעה, לימודים ומגורים בגרמניה.

בין קורסי החובה הנלמדים בתכנית: מבוא לאיחוד האירופי, משפט אירופי, כלכלה אירופית, פוליטיקה אירופית והיסטוריה אירופית.

מאחר שניתן לשלב את התכנית ללימודי אירופה עם השנה האחרונה ללימודי התואר הראשון, תלמיד אשר נמצא בשנה לפני האחרונה ללימודי התואר הראשון שלו יכול להגיש את מועמדותו לתכנית. כמו כן, תלמידים בשנה האחרונה ללימודי התואר הראשון או שסיימו את התואר הראשון, מוזמנים גם הם להגיש את מועמדותם.

לאתר התכנית >

לפירוט תכנית הלימודים >