אוניברסיטת תל-אביב דורגה במקום ה-88 מתוך 100 האוניברסיטאות הטובות בעולם

17 מרץ 2013

בין מאה האוניברסיטאות הטובות בעולם

אוניברסיטת תל-אביב דורגה במקום ה-88 ברשימת מאה האוניברסיטאות הטובות בעולם ללימודי תואר ראשון לשנת 2013 של מגזין Youth Inc. הדירוג מבוסס על מחקר מקיף הכולל סקירה של 1100 מוסדות אקדמיים, 6500 מגייסי מועמדים ואלפי סטודנטים.

מגזין Youth Inc מפורסם בהודו במסגרת Education Times ו-Rediff.com - אתר חדשות מהגדולים בהודו.

לפירוט מלא של הדירוג >>

מוניטין בינלאומי

בשנה החולפת דורגה אוניברסיטת תל-אביב במקומות 81-90 בדירוג מוניטין אקדמי לשנת 2012 של הטיימס הבריטי (Times Higher Education). הדירוג מבוסס על הערכה של יותר מ-17,500 אנשי אקדמיה מ-137 מדינות שהתבקשו לדרג את עשרת המוסדות הטובים ביותר בתחומם במחקר ובהוראה.

המיקום המכובד הזה הינו אינדיקציה נוספת שאוניברסיטת תל-אביב נכללת בליגת העל של האוניברסיטאות בעולם. ולשם הייחוס: בעולם פועלים כ-20,000 מוסדות להשכלה גבוהה – 100 הראשונות מהוות כחצי אחוז מהן.

יחד עם אוניברסיטת תל-אביב נכללות בעשיריית המקומות 81-90 אוניברסיטאות בראון האמריקאית, לוון הבלגית, ליידן ההולנדית ולונד השבדית. בעשיריה הבאה (91-100) מופיעות האוניברסיטאות של בוסטון, אינדיאנה ורטגרס.

לפירוט מלא של הדירוג  >>