מקום 90-81 בדירוג המוניטין האקדמי

אונבירסיטת תל-אביב דורגה במקום 90-81 בדירוג המוניטין האקדמי החדש של מוסף ההשכלה הגבוהה של הטיימס – Times Higher Education

20 מרץ 2012
מוניטין בינלאומי

מוסף ההשכלה הגבוהה של הטיימס – Times Higher Education – פרסם דירוג חדש לשנת 2012 של מוניטין אקדמי. הדירוג מבוסס על הערכה של יותר מ-17,500 אנשי אקדמיה מ-137 מדינות שהתבקשו לדרג את עשרת המוסדות הטובים ביותר בתחומם במחקר ובהוראה.

אוניברסיטת תל-אביב מדורגת במקומות 81-90. המיקום המכובד מהווה אינדיקציה נוספת לכך שאוניברסיטת תל-אביב נכללת בליגת העל של האוניברסיטאות בעולם. ולשם הייחוס: בעולם פועלים כ-20,000 מוסדות להשכלה גבוהה – 100 הראשונות מהוות כחצי אחוז מהן.

יחד עם אוניברסיטת תל-אביב נכללות בעשיריית המקומות 81-90 אוניברסיטאות בראון האמריקאית, לוון הבלגית, ליידן ההולנדית ולונד השבדית. בעשיריה הבאה (91-100) מופיעות האוניברסיטאות של בוסטון, אינדיאנה ורטגרס.

לפירוט מלא של הדירוג >>