מבצע גיוס מלגות סיוע כלכלי לסטודנטים יוצא לדרך

אגודת הידידים יוצאת במבצע לגיוס מלגות סיוע כלכלי לסטודנטים באוניברסיטת תל-אביב, וקוראת לכל קהל הידידים והתומכים להתגייס ולתרום

12 ינואר 2014
מבצע גיוס מלגות סיוע כלכלי לסטודנטים

אגודת הידידים יוצאת, זו השנה השלישית, במבצע לגיוס מלגות סיוע כלכלי לסטודנטים באוניברסיטת תל-אביב, וקוראת לכל קהל הידידים והתומכים להתגייס ולתרום. מדי שנה פונים מאות סטודנטים לאוניברסיטה בבקשה לעזרה במימון לימודיהם. מספר הסטודנטים שיזכו לקבל סיוע תלוי במספר המלגות שמצליחה האוניברסיטה לגייס.

הצלחה מתחילה בהזדמנות

היעד המשותף השנה הוא לסייע ל-250 סטודנטים להגשים חלום. מדובר בסטודנטים צעירים, חדורי יכולת וכשרון, הזקוקים לסיוע במימון שכר הלימוד על מנת לרכוש השכלה גבוהה.

גובה המלגות נקבע על פי חומרת המצב הכלכלי: 5,000 ₪ (כמחצית שכר לימוד) ועד 25,000 ₪.

לתרומה מאובטחת למלגות לסטודנטים >>

לעלון תרומה למבצע גיוס המלגות  >>