אוניברסיטת תל אביב העניקה את פרס הכלכלה ע"ש הוגו רמניסיאנו לדייב וייסר, מייסד ומנכ"ל Gett

הפרס מוענק לו כהוקרה על תרומתו לחדשנות ולכלכלה הדיגיטלית במדינת ישראל

22 אפריל 2018

אוניברסיטת תל אביב תעניק את פרס הכלכלה ע"ש הוגו רמניסיאנו לשנת 2018 לדייב וייסר, מייסד ומנכ"ל Gett, אפליקצייה לשירות הזמנת מוניות ושליחויות. הפרס יוענק לו ביום שישי, 04.05.18, במסגרת אירועי חבר הנאמנים של האוניברסיטה.

פרס רמניסיאנו יוענק לדייב וייסר לאות הוקרה על תרומתו לחדשנות בתחום ההייטק; חזונו בהקמתה והפיכתה של Gett לחברה עולמית הפועלת ביותר מ-100 ערים; הובלתה של החברה לאימוץ ערכים חברתיים וסביבתיים; תפקידו החיוני בפיתוח פתרונות תחבורה ישראליים וחכמים; ועל תפקידו בהצגת החדשנות הישראלית בעולם.

פרס הכלכלה ע"ש הוגו רמניסיאנו ניתן כהוקרה על הישגים בכלכלה, בטכנולוגיה, במחקר ובפיתוח בישראל. מייסד הפרס, הוגו רמניסיאנו ז"ל, היה תעשיין מצליח בתחום הטקסטיל, ונחשב לאחד מגדולי התורמים למדינת ישראל.

עם מקבלי הפרס בשנים האחרונות נמנים: ד"ר יוסי ורדי, התעשיין סטף ורטהיימר, איש העסקים והתעשיין דב לאוטמן ז"ל, הנגיד לשעבר של בנק ישראל פרופ' יעקב פרנקל, ראש עיריית תל-אביב לשעבר שלמה להט ז"ל, יו"ר צ'ק פוינט גיל שוויד, יו"ר חברת אל-על פרופ' ישראל (איזי) בורוביץ, מנכ"ל בנק לאומי לשעבר גליה מאור, מנכ"ל אינטל ישראל מקסין פסברג, מייסדי חברת מדינול - קובי ויהודית ריכטר, מייסד ויו"ר כתר פלסטיק סמי סגול, מנכ"ל ויו"ר חברת טבע לשעבר אלי הורוביץ ז"ל, מנכ"ל בנק הפועלים לשעבר עמירם סיון ז"ל, מנכ"ל אסם לשעבר ויו"ר הדירקטוריון דן פרופר, המייסדים והמפתחים של חברת WAZE - נועם ברדין, אורי לוין, אהוד שבתאי ואמיר שנער, מייסד תשלובת ד"ר פישר, ד"ר אלי פישר ורמי לוי. בשנה שעברה הוענק הפרס לאתי וגבי רוטר, מנכ"לים משותפים של חברת קסטרו.