תוכנית מובילים לבוגרי ובוגרות החינוך החרדי תלווה אותך גם לאורך התואר השני

ב-27 ביוני בשעה 20:00 יתקיים מפגש מקוון לבוגרי ובוגרות החינוך החרדי בעלי ובעלות תואר ראשון ששואפים להתקדם לשלב הבא בחיים

07 יוני 2023

אם אתם בוגרי ובוגרות תואר ראשון, ככל הנראה כבר עשיתם קילומטראז' בעולם התעסוקה, ואתם בוודאי מודעים למשמעות התעודה שבידיכם ולמעמד המוסד האקדמי שבו למדתם. בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב נחטפים על ידי ציבור המעסיקים מכל ענפי התעסוקה השונים, והוותיקים שבהם תופסים מקום של כבוד בכל תחומי החיים בישראל וברחבי העולם. זה לא סוד שלשמם של בוגרי ובוגרות אוניברסיטת תל אביב יצא מוניטין ותהילה בינלאומיים, ודעתם נחשבת ומשפיעה בזירות החשובות: המדינית, הביטחונית, המשפטית והרפואית בישראל ובעולם.

כעת, כשבידיכם כבר תואר ראשון, נפתחת לכם ההזדמנות להתקדם לתואר שני במוסד האקדמי המוביל והנחשב בישראל, מה שעשוי לפתוח לכם דלתות בקלות ובמהירות לארגונים ולקונצרנים הנחשקים בישראל ובעולם, ולסלול עבורכם את הדרך להשתלב בתפקידי ניהול בכירים ובתנאי שכר מהגבוהים ביותר.

מעטפת תומכת ומותאמת אישית

כבוגרי ובוגרות החינוך החרדי אתם זכאים לקבל מעטפת תומכת מתוכנית "מובילים" – תוכנית הבוטיק הטובה ביותר בישראל לבוגרי החינוך החרדי. התוכנית תומכת באופן אקדמי בסטודנט בשיעורי עזר פרטניים, מסייעת בעבודות, נותנת סיוע רגשי, תמיכה כלכלית ומלגות, ויוצרת קהילה תומכת לסטודנטים עם ערכים תרבותיים וחברתיים מיוחדים. כמו כן נהנים בוגרי התוכנית גם מסיוע בהשמה לעבודה.

מנהלת התוכנית, גליה גבעולי: "הליווי האישי במהלך הלימודים משמעותי מאוד. למשל כשלומדים ניהול ציבורי, עבודה סוציאלית משפטים או כלכלה, אלו לימודים שמצריכים פעמים רבות שיעורי עזר כדי להצליח בלימודים, וזו עזרה שבוגרי החינוך החרדי מקבלים מאתנו לאורך כל הדרך, עד לסיום הלימודים בהצלחה. בנוסף אנו מעמידים לרשות בוגרי החינוך החרדי סיוע של דוקטורנטים בכתיבת עבודות, כולל כתיבת עבודת תזה למי שבחר במסלול לימודים הכולל תזה. בזכות הליווי הצמוד שהסטודנטים והסטודנטיות של התכנית מקבלים, שיעור הנשירה מהלימודים בתכנית שואף לאפס."

"לאחר שנים בודדות של פעילות תוכנית "מובילים", ניתן לראות היום ברחבי הקמפוס של אוניברסיטת תל אביב סטודנטים חרדים, בעלי מוטיבציה, שעושים חיל בלימודים ובקריירה המפותחת שלהם וקוצרים פירות בעמלם. ביניהם ניתן למנות מצטייני רקטור ומצטייני דיקאן במגוון הפקולטות השונות."

לשלב עבודה עם התואר השני

התואר השני באוניברסיטה מיועד לאנשים עובדים וניתן לשלב אותו בקלות עם העבודה. ישנם חוגים שבהם התואר נמשך לאורך שנה או שנתיים, ובחלק מהמסלולים ניתן לעשות זאת גם בצורה היברדית: חלק בזום וחלק בהגעה פיזית לאוניברסיטה. בתואר השני ניתן לבחור אחד משני מסלולים עיקריים: תואר שני עיוני או תואר שני מחקרי - שממנו ניתן להמשיך לדוקטורט.

אז אם אתם בעלי ובעלות תואר ראשון ורוצים להתקדם בקריירה, לעלות בשכר, באקדמיה ובכלל בחיים, זה הזמן להשתתף ביום הפתוח המקוון ללימודי תואר שני באוניברסיטת תל אביב.

היום הפתוח ב-ZOOM ייערך ביום שלישי ח' בתמוז תשפ"ג, 27 ביוני 2023 בשעה 20:00.

הרשמה לאירוע >