תעודות הוקרה הוענקו ל-41 המרצים המצטיינים לשנת תשע"ד

21 חברי סגל בכיר ו-20 מורים מבין חברי הסגל הזוטר קיבלו תעודות הוקרה מטעם הרקטור על הצטיינותם בהוראה

28 ינואר 2015
21 חברי סגל בכיר ו-20 מורים מבין חברי הסגל הזוטר קיבלו לאחרונה תעודות הוקרה מטעם הרקטור על הצטיינותם בהוראה בשנה שעברה. חברי הסגל המצטיינים נבחרים מדי שנה על סמך משוב של ציבור הסטודנטים והסטודנטיות, הממלאים שאלוני הערכה.

בטקס חגיגי שהתקיים כמיטב המסורת בהשתתפות הרקטור פרופ' אהרן שי וסגנית הרקטור פרופ' דינה פריאלניק, הדגיש הרקטור את חשיבות ההצטיינות בהוראה ואת הפעילות המבורכת של המרכז לקידום ההוראה, האחראי לסקרי ההוראה ולהדרכה של חברי הסגל הזקוקים לסיוע בשיפור שיטות הוראה.

בהערכות הסטודנטים שמהן ציטטו הדקאנים, אשר הציגו את המרצים המצטיינים, נשמעו לא אחת מחמאות כמו: "מלמדת חומר משעמם בצורה מעניינת", "מצליח לרתק, למרות קושי החומר", וכדומה.

גם הפעם נמנו עם המרצים המצטיינים חברי סגל שהינם "מצטיינים סדרתיים", ביניהם: פרופ' ליאו ליידרמן מבית הספר לכלכלה, שכיהן בעבר כראש חטיבת המחקר בבנק ישראל, פרופ' גלית יובל מבית הספר לפסיכולוגיה ומבית הספר סגול למדעי המוח, פרופ' ירון אוסטרובר, מבית הספר למדעי המתמטיקה, פרופ' עודד הוד מבית הספר לכימיה, שנבחר ב-2012 כחבר האקדמיה הצעירה למדעים, ד"ר דפנה פרומר מבית הספר לעבודה סוציאלית, ופרופ' ערן בכרך מהפקולטה למדעי החיים, המתמחה בחקר נגיפים.

לרשימת מצטייני הסגל הבכיר >

לרשימת מצטייני הסגל הזוטר >