הפקולטה לניהול משיקה: תחרות סטארטאפים ע"ש קולר

יש לכם את הסטארטאפ הגדול הבא? הצטרפו ליזמים השאפתניים של אוניברסיטת תל אביב, ואולי תוכלו לזכות במענק של 100,000 דולר למיזם שלכם
27 פברואר 2017
הפקולטה לניהול משיקה: תחרות סטארטאפים ע"ש קולר

הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב משיקה השנה את תחרות הסטארטאפים ע"ש קולר: The Coller $1,000,000 Startup Competition. התחרות תתקיים בתמיכתו הנדיבה של מר ג'רמי קולר, ב-16 במאי, 2017.

הצוותים בתחרות מורכבים מתלמידי ומבוגרי אוניברסיטת תל אביב, אשר יתחרו על השקעה של 100,000 דולר מול קהל של משקיעים, יזמים, סטודנטים ובני משפחה. מטרת התחרות היא לעודד סטודנטים באוניברסיטת תל אביב לקדם את המיזמים שלהם בסביבה אינטרדיסציפלינרית.

במסגרת התחרות ייערכו שני מפגשי הסבר, אשר יש להירשם אליהם מראש: מפגש הסבר אודות התחרות בליווי כיבוד ומשקאות, ומפגש שני אשר יציג מידע בנושא "הדרך הנכונה להצגת רעיון לסטארט אפ".

לכל הפרטים >

אוניברסיטת תל-אביב, רחוב חיים לבנון 30, 6997801.
Developed by