נפתחה ההרשמה למחנה המדע של קמפוס טבע בחנוכה

החלה ההרשמה למחנה המדע של קמפוס טבע בגן הזואולוגי, בגנים הבוטניים ובפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל-אביב

28 אוקטובר 2013

קמפוס טבע, הפועל לקידום החינוך למדע, טבע וסביבה באוניברסיטת תל-אביב, מזמין את הילדים להכיר מקרוב את הטבע וללמוד לשמור על הסביבה.

מחנות המדע לוקחים את הילדים למסע של תגליות בעולם הטבע והמדע. בכל יום נחקור יחדיו נושא מרכזי מעולם הטבע באמצעות תצפיות, ניסויים, פעילויות יצירה ומשחקים.

מחנה המדע מודרך על ידי סטודנטים לתארים מתקדמים, סטודנטים שעוסקים במחקר ועוזרי מחקר באוניברסיטת תל-אביב, ומיועד לילדים בכיתות א'-ג'.

מחנה המדע יתקיים בימים ראשון עד חמישי,  1.12.2013 - 5.12.2013, בין השעות 08:30 ל-13:30.

קיימת אפשרות להישאר בצהרון עד השעה 16:00.

מחירון

• מחנה מדע (ללא צהרון): 690 ₪
  • לילדי עובדי האוניברסיטה, ילד שני ולילדים חוזרים: 650 ₪
  • תוספת לצהרון: 350 ₪

פתיחת הקבוצות מותנית במינימום משתתפים.

להרשמה ולמידע נוסף >