ראש ממשלת מדינת מאהראשטרה, הודו, יבקר היום באוניברסיטת תל-אביב

ראש הממשלה פאנדויס ייפגש עם חוקרים ועם תעשיינים ישראלים ויישא דברים על שיתופי פעולה כלכליים בין ישראל למאהראשטרה

27 אפריל 2015
ראש ממשלת מדינת מאהראשטרה, הודו, יבקר היום באוניברסיטת תל-אביב

ראש הממשלה של מדינת מאהראשטרה, הודו, דוודרה גנגאדהארו פאדנאויס, יבקר היום באוניברסיטת תל-אביב, ייפגש עם נשיא אוניברסיטת תל אביב, עם חוקרים ועם חברות ישראליות, ויישא דברים על תמריצים לקידום שיתופי פעולה כלכליים של חברות ישראליות וחברות הודיות לפיתוח מאהראשטרה. מאהראשטרה היא המדינה השנייה בגודלה בהודו ונחשבת לאחד המרכזים הכלכליים והעסקיים החשובים במדינה. מומבאי היא עיר הבירה של מאהראשטרה והמרכז הפיננסי של הודו.

את ראש הממשלה פאדנאויס ילוו גם נציגי לשכת המסחר, התעשייה והחקלאות של מאהרשתה, נציגי הקונפדרציה של התעשיינים ההודים ואנשי תעשייה. המשלחת ההודית מתעניינת בתחומים של ביטחון, סייבר ואבטחת סייבר, חקלאות, רפואה וחקר הסרטן.

סדר היום של ביקור ראש ממשלת מאהארשתה באוניברסיטת תל-אביב:

16:15- 17:30 – קבלת פנים עם נשיא האוניברסיטה ועם חוקרים

17:30-18:15 -  קבלת פנים לחברות הודיות וישראליות

18:30-18:45 – ברכות: פרופ' יוסף קלפטר, נשיא האוניברסיטה, ג'אדיפ סארקאר, שגריר הודו בישראל,  ודוד אקוב, הקונסול הכללי של ישראל במומבאי

19:00 – נאום ראש הממשלה פאדנאויס

האירוע יתקיים בבניין בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר.