audio:
episode_id:
zmajff656db
podbean iframe:
https://www.podbean.com/media/player/zmajf-f656db
כותרת משנה:
שיחה על תעשיית המזון בתקופת הקורונה
שיוך לפודקאסט:
תמונה:
body:
בפרק זה, במסגרת סדרת המפגשים עם בוגרות ובוגרים מעוררי השראה, מארח ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב שיחה עם בוגרות ובוגרים מתעשיית המזון:
אייל שוחט, מנכ"ל סודהסטרים, בוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול
גיא רוזן, סגן יו"ר דירקטוריון תנובה ויו"ר מילניום פודטק, בוגר הפקולטה למשפטים
קרן מימרן, יזמת, סמנכ"לית פיתוח עסקי ושיווק בעידית טכנולוגיות, בוגרת הפקולטה לאמנויות
עו"ד גליה שגיא גזית, מנהלת אגוד תעשיות המזון, התאחדות התעשיינים בישראל, בוגרת הפקולטה למדעי החברה
בהנחיית נטע-לי בינשטוק, עורכת מדור פרסום ושיווק בכלכליסט, בוגרת הפקולטה למדעי החברה והפקולטה למדעי הרוח.
שיוך לתחום:
בוגרות ובוגרים
תאריך הקלטה:
שיוך לתחום:
בוגרות ובוגרים