פרס סאקלר הבינלאומי ע"ש ריימונד ובברלי סאקלר בכימיה - קול קורא 2013

פרס סאקלר הבינלאומי בכימיה ע"ש ריימונד ובברלי סאקלר יוענק השנה למדען מצטיין בתחום "פונקציונליות של פחמן מימני בסינתיזה אורגאנית"

פרס סאקלר הבינלאומי בכימיה - קול קורא 2013

פרס סאקלר הבינלאומי בכימיה ע"ש ריימונד ובברלי סאקלר נוסד ביוזמתם ובתרומתם של ד"ר ריימונד ובברלי סאקלר, ומטרתו לקדם מקוריות ומצויינות במחקר בתחום הכימיה. הפרס, בסך 100,000$, מוענק לסירוגין מדי שנה בתחום הפיזיקה והכימיה.  הפרס הבינלאומי בכימיה ע"ש סאקלר יוענק בשנת 2013 למחקר בתחום "פונקציונליות של פחמן מימני בסינתיזה אורגאנית".  הפרס יוענק לזוכה או לזוכים בטקס מיוחד ובמעמד אישי במהלך אירועי חבר הנאמנים 2013 באוניברסיטת תל-אביב.

הגבלת גיל: המועמד קיבל תואר דוקטור (PhD) ב-15 השנים האחרונות ולא מעבר לכך.

תאריך אחרון להגשת מועמד: 20 בדצמבר 2012.

תהליך בחירת המועמדים מתנהל באוניברסיטת תל-אביב באמצעות ועדה שחברים בה נשיא ורקטור האוניברסיטה, וחברי ועדה נוספים בהם מתאמי הפרס, פרופ' שמעון ינקילביץ', פרופ' יהושוע יורטנר, פרופ' יקיר אהרונוב, פרופ' שלום אברבאנל, וכן מספר מדענים בעלי שם עולמי בתחום.

מי יכול להגיש מועמד

ניתן להציע מועמדים לפרס סאקלר בתנאי שהם משתייכים לקטגוריות הבאות:

• חברים בסנאט אוניברסיטת תל-אביב ובאקדמיה הלאומית הישראלית למדעים.
  • מועמדים המכהנים בתפקידים: נשיא, רקטור, סגן נשיא, ראש מכללה ודקאן בתחומי מדעי החיים, רפואה והנדסה.
  • פרופסורים ממוסדות להשכלה גבוהה ומכוני מחקר מוכרים בישראל ובעולם בתחומים: פיזיקה, כימיה, ביולוגיה, רפואה והנדסה.
  • זוכי פרס סאקלר בעבר.

להגשת מועמד

• טופס מועמדות
  • שני מכתבי המלצה לפחות
  • קורות חיים של המועמד (כולל תאריך לידה)
  • רשימת פירסומים
  • תמצית מחקר

לטופס הגשת מועמדות >>

אנשי סגל של אוניברסיטת תל-אביב אינם רשאים להגיש מועמדות. כמו כן לא יתקבלו בקשות למועמדות עצמית.

יצירת קשר

יש לשלוח את הבקשה להגשת מועמד בדואר אלקטרוני או אווירי עד לתאריך ה-20 בדצמבר 2012 לכתובת: ג'ואן שווחמן- יחיא, עורכת מדעית, בית הספר לכימיה ע"ש ריימונד ובברלי סאקלר, אוניברסיטת תל-אביב, רמת אביב 69978, תל-אביב, ישראל.

דוא"ל: :  JoanS@tauex.tau.ac.il

טלפון: 972-3-640-5921,8560+

פקס: 972-3-642-4264+

מתאמי הפרס לשנת 2013 הם: פרופ' משה פורטנוי, פרופ' דורון שבת, ופרופ' ארקדי ויגלוק, מבית הספר לכימיה ע"ש ריימונד ובברלי סאקלר באוניברסיטת תל-אביב.

לזוכים בשנים הקודמות >>