סרטה של סטודנטית מאוניברסיטת תל אביב זכה בפסטיבל בייג'ין היוקרתי

"שאריות", סרטה של יעל צפריר, צפוי לייצג בקרוב את אוניברסיטת תל אביב גם בפסטיבל Black nights שיתקיים באסטוניה

18 אפריל 2017

"שאריות", סרטה של יעל צפריר, סטודנטית בבית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש באוניברסיטת תל-אביב, זכה בפרס Outstanding Asian Student Film Award, בפסטיבל סרטי הסטודנטים של בייג'ין - בין הנחשבים בעולם.

הסרט, שהופק במסגרת לימודיה של צפריר, מגולל את סיפורה של רוחמה בת ה-60, המטפלת בבעלה המשותק במסירות ומאפשרת לו חיים נורמליים. מפגש מקרי עם תייר צרפתי גורם לה לחשוב על עצמה ועל הצרכים שלה. לרגע היא נסחפת, ובדיוק כשהיא פוגשת את אושרה - עליה להתמודד עם התוצאותבסרט משחקים אירית גדרון ואבי פניני. הסרט נתמך ע"י הקרן החדשה לקולנוע וטלוויזיה.

כבוד ישראלי באסטוניה

הסרט "שאריות" כבר הספיק להציג בפסטיבל הסטודנטים של תל אביב ולזכות בציון לשבח מטעם פרס הביקורת של פורום מבקרי הקולנוע בישראל. כמו כן התקבל הסרט לתחרות הסרטים הקצרים של פסטיבל Black nights היוקרתי, הנערך בטאלין שבאסטוניה, לשם תיסע צפריר לייצג את בית הספר בעוד מספר שבועות.