TAU RUNNERS: לרוץ בעקבות הלא נודע

קבוצת הריצה של אוניברסיטת תל אביב סיימה בהצלחה את מירוץ NIGHT RUN תל אביב

03 נובמבר 2022

אתמול התקיים מרוץ 10 ק"מ של NIGHT RUN תל אביב, ובו השתתפו לראשונה גם כ-70 אנשי סגל אקדמי ומנהלי, שחברים בקבוצת הריצה TAU RUNNERS. חלק מאנשי ונשות הסגל הגיעו ללא ניסיון קודם, והצליחו בזמן קצר בזכות האימונים וההתמדה לרוץ 10 ק"מ בפעם הראשונה.

קבוצת הריצה הוקמה בקיץ האחרון על ידי שרון אריאל, מנהלת השיווק של אוניברסיטת תל אביב, בתמיכת משאבי אנוש ומנכ"ל האוניברסיטה. הקבוצה מתאמנת בימי שלישי בערב עם שני מאמנים מקצועיים ומוסמכים, ועם המאמן הראשי משה פרץ.

"אנחנו לא מוותרים על אף אימון, גם בחום של יולי אוגוסט וגם בחופשות הקיץ והחגים, שבהן האוניברסיטה סגורה," אומרת שרון אריאל. "מעבר לתרומה האדירה של קבוצת הריצה לעידוד החברים לאורח חיים בריא, הקבוצה יצרה גיבוש, אחווה וגאוות יחידה בין חברי הקבוצה, שתומכים אחד בשני."

"עבור רוב חברי וחברות הקבוצה הייתה זו הפעם הראשונה שבה השתתפו במרוץ רשמי והצליחו לגמוע מרחק של 10 ק"מ, וההתרגשות הייתה גדולה מאוד. מרגש במיוחד היה לראות את חברי הקבוצה רצים ביחד, מעודדים ודוחפים אחד את השני להצלחה במירוץ," מסכמת שרון.

חברי קבוצת הריצה ישתתפו גם במרוץ האוניברסיטה ה-10 שיתקיים ב-15.11.22.