נחנך בניין הסטודנטים החדש ברמת-גן

אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב חנכה השבוע בניין חדש ברמת-גן, שבו יוצעו דירות להשכרה לסטודנטים בלבד

29 אוקטובר 2012
נחנך בניין הסטודנטים החדש ברמת-גן
בניין הסטודנטים ברחוב דב גרונר עבר לאחרונה שיפוץ וממתין לדיירים שיכנסו אליו

פתרון אפשרי נוסף לסטודנטים שמחפשים דיור ברמה גבוהה ובמחיר בר-השגה: אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב חנכה השבוע ברמת-גן בניין חדש, שבו יוצעו דירות להשכרה לסטודנטים בלבד. בבניין, שברחוב דב גרונר בעיר, 25 דירות בגדלים שונים, בהן כאלה המיועדות לזוגות, ליחידים ולשותפים. כיוון שהדירות מיועדות לתת מענה למצוקת הדיור שממנה סובלים רבים מהסטודנטים בתל-אביב, יוצעו הדירות במחירים אטרקטיביים  - החל מ-2,100 ש"ח.

הבניין, שעבר לאחרונה שיפוץ ומוכן לאכלוס, ממוקם בסמוך לאצטדיון רמת-גן, קרוב לקווי תחבורה המובילים לאוניברסיטה וכן למרכזי בילוי וקניות. אגודת הסטודנטים תהיה זו שתתפעל את הבניין ותטפל בתקלות, אם יהיו.

לבניין חצר פרטית גדולה ומטופחת, והוא מאובזר במערכת מצלמות אבטחה ובשער בעל קודן. הדירות עצמן משופצות ומאובזרות לחלוטין, לרבות מטבחון, מקלחת ושירותים, מקרר, כיריים חשמליים, מיקרוגל, מיטות  וארון. בבניין ישנן גם מכונות כביסה וייבוש לשימוש הדיירים.

שכר הדירה ייקבע בהתאם לסוג הדירה וגודלה ויכלול גם ארנונה, מים, אינטרנט אלחוטי ודמי ועד בית. לכל דירה מונה חשמל משלה, ובהמשך יוכלו הדיירים להתחבר לשירותי הטלוויזיה בלוויין של yes בעלות מופחתת.

סטודנטים המבקשים להתגורר בבניין מוזמנים לפנות לאגודת הסטודנטים, שם ינסו למצוא להם דירה מתאימה.

לפרטים נוספים וליצירת קשר >>