חילופי סטודנטים אביב 2022 - הגישו מועמדות לחוויה משנת חיים

למה לחלום על חופשה בחו"ל בזמן הלימודים, כשאפשר ללמוד סמסטר שלם באוניברסיטאות הטובות בעולם?

27 אוקטובר 2021

האם גם אתם מנהלים רשימה של מקומות אליהם אתם חולמים לטוס? כמובן שכשמנסים לשלב נסיעה בזמן שנת הלימודים, מבחנים ושיעורים שונים יכולים להיראות כמו כאב ראש. אבל בעצם זה לגמרי אפשרי לשלב חיים בסביבה חדשה ומרגשת במסגרת הלימודים.

נותרו עוד שבועיים להגשת מועמדות לחילופי סטונדנטים באוניברסיטת ליפציג ואוניברסיטת הנריך היין שבגרמניה, באוניברסיטת הלסינקי שבפינלד ובשלוש אוניברסיטאות בספרד. מהרו והגישו מועמדות ליעד החלומות שלכם.

למידע נוסף ולהגשת מועמדות >

אז איזו מדינה הכי קורצת לכם? ובכלל, איך חילופי סטודנטים יכולים להשפיע על חייכם האקדמיים?

סביבה חדשה

נכון, הקמפוס שלנו מהמם ברמה בינלאומית, אבל גם לכם מתחשק לפעמים שיחצה את הקמפוס איזה נחל? או שהשיעור יתקיים בתוך בניין גותי עתיק, עם פעמונים בראש מגדל? תוכניות חילופי הסטודנטים נועדו בדיוק בשביל זה. לחוות חוויית לימודים בקמפוס אחר, בארץ אחרת, כי ככה לפעמים מתחילות אגדות. וחוויית חילופי סטודנטים היא באמת חוויה מכוננת, שנוצרים אחר כך לכל החיים.

אנשים חדשים

אחד מהדברים הכי מרגשים וכיפיים בלימודים בחו"ל הוא להכיר עולם חדש של אנשים, ולחשוף את עצמך לדרך חיים ולתרבות חדשה לגמרי. לא רק שחשיפה כזו יכולה להשפיע לטובה על העבודות והמטלות האקדמיות שלך, אלא גם לתרום לצמיחה אישית נפלאה.

כשתצאו לחילופי הסטודנטים בחו"ל, תוכלו להיות חלק מקהילה גלובלית ומגוונת, שמתחילה בכיתה ומתרחבת לערים שונות ברחבי העולם.

עולם אקדמי חדש

האוניברסיטאות פותחות את זרועותיהן לחילופי סטודנטים, ומספקות חוויות ברמה עולמית. שלבו את ההשכלה הגבוהה ביותר שאתם מקבלים באוניברסיטת תל אביב עם שותפויות שקיימות מעבר לגבולות ישראל.

באמצעות לימודים בחו"ל, תוכלו ללמוד מהקהילה האקדמית העולמית ולפגוש פרופסורים ומומחים עם עולמות חדשים של ידע ודיונים.

תוכניות Erasmus+ יכולות להוביל אותך לאירופה, עם מימון מלגות למסלול שלך בחו"ל. לחילופין, אפשר גם לחצות את העולם אל היבשות הרחוקות ביותר עם מלגות המבוססות על הצטיינות.

בדקו את האפשרויות הזמינות עבורכם לחילופי סטודנטים באביב 2022, והגישו בקשה לפני סגירת הבקשות בתחילת דצמבר.

לבירורים נוספים ניתן לפנות לרכז/ת בינלאומיות, בדוא"ל: outexchange@tauex.tau.ac.il