איפה אתם לומדים כל היום?

סמסטר ב' נפתח בפעילות נושאת פרסים ברשתות החברתיות של אוניברסיטת תל אביב

07 מרץ 2021

לאחר שלושה סמסטרים במתכונת מקוונת ולקראת פתיחתו של סמסטר נוסף בזום, אוניברסיטת תל אביב משיקה פעילות ברשתות החברתיות, שבה היא מזמינה את הסטודנטים והסטודנטיות לשתף את מקומות הלימוד החביבים עליהם בתקופה החולפת.

הרעיון שעומד מאחורי הפעילות הוא ליצור תחושת הזדהות וקהילתיות, בתקופה שבה מרפסות, חדרי עבודה או גינות ציבוריות החליפו את אולמות ההרצאות, הקפיטריות ומדשאות הקמפוס האהובות.

המשתתפות והמשתתפים בפעילות יוכלו לזכות בחולצה מקולקציית קפסולה, שעוצבה כמהדורה מוגבלת במיוחד עבור אוניברסית תל אביב על ידי בית האופנה התל אביבי 'ג'לאדה'.

מה צריך לעשות כדי לזכות בפרס?

• להעלות לאינסטגרם תמונה שלכם/ן לומדים/ות בלוקיישן המושלם ללמידה מרחוק ולתייג אותנו בהאשטג tau_and_away#

• לתייג בתגובות הפוסט המקורי של הפעילות חבר/ה שכיף לך ללמוד איתו/ה

• לעקוב אחרי חשבון האינסטגרם של אוניברסיטת תל אביב

שימו לב:

הפעילות פתוחה בפני סטודנטיות וסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב.

ניתן לשלוח תמונות עד ה-21.3

חולצות יחולקו ל-50 המשתתפות והמשתתפים הראשונים שימלאו אחר התנאים

מה מקום הלמידה החביב עליכם? זוג סטודנטים בחולצות הקולקציה של אוניברסיטת תל אביב וג'לאדה