הוארך המועד להגשת מלגות לסיוע כלכלי

הוארך המועד להגשת בקשות לסיוע כלכלי מטעם דקאנט הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב עד ה-31.10

09 אוקטובר 2012
מלגות לסיוע כלכלי

הוארך המועד להגשת בקשות לסיוע כלכלי עד ה-31.10.12.

המלגות מוענקות על בסיס מצבו הכלכלי של הסטודנט ומשפחתו באופן יחסי לשאר המבקשים. סטודנט שעובד אינו פוגע בזכאותו למלגה. מאמצי הסטודנט לפרנס עצמו בעבודות חלקיות ולממן את לימודיו עשויים להעניק לו נקודות זכות בבקשת המלגה. כמו-כן מובאים בחשבון תכנית לימודים, הישגים, פעילות חברתית, שרות לאומי, שרות צבאי או שירות בגוף אשר הוכר על ידי משרד הרווחה והשירותים החברתיים לצורך שירות לאומי.

המלגות מיועדות לסטודנטים מן המניין, אזרחי ישראל, הלומדים לקראת תואר אקדמי באוניברסיטת תל-אביב במסגרת שנות תקן וחייבים בפועל בתשלום שכר לימוד במרכז למרשם, בגובה של 60% לפחות.

להגשת בקשה ולפרטים נוספים >>