נחתם הסכם לשיתוף פעולה בין אוניברסיטת תל-אביב ודרום קוריאה בתחום האנרגיה המתחדשת

בתחילת החודש נחתם הסכם שיתוף פעולה בין המרכז לאנרגיה מתחדשת של אוניברסיטת תל-אביב לבין הארגון לאנרגיה מתחדשת של דרום קוריאה

17 יולי 2013

ב-1 ביולי, 2013, חתם פרופ' יוסי רוזנוקס, ראש המרכז לאנרגיה מתחדשת של אוניברסיטת תל-אביב על הסכם שיתוף פעולה עם הארגון לאנרגיה מתחדשת של דרום קוריאה.

ההסכם החדש יאפשר לחוקרים משתי המדינות לעבוד יחדיו על פרויקטים משותפים, אשר תרומתם תקדם את יוזמותיהן של שתי המדינות בתחום האנרגיה המתחדשת.

אוניברסיטת תל־אביב פעילה מאוד במחקר באנרגיה מתחדשת: 55 קבוצות מחקר, המונות מעל 300 חוקרים, פועלות היום בשבע פקולטות שונות – מדעים מדויקים, הנדסה, מדעי החיים, ניהול, משפטים, מדעי החברה ומדעי הרוח, וכן בבית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר. בחמש השנים האחרונות בלבד הניבה פעילות ענפה זו מאות פטנטים וכאלף פרסומים בכתבי עת בינלאומיים. בנוסף לחשיבותן המדעית, יש לטכנולוגיות החדשניות המפותחות במעבדות האוניברסיטה גם פוטנציאל כלכלי עצום.

למידע נוסף >