"ריקוד חסידי", סרטה של בר כהן, התקבל לפסטיבל הקצרים של אספן

בפסטיבל היוקרתי, שיתקיים השנה במתכונת מקוונת, יוצגו 80 סרטים של יוצרות ויוצרים ממעל 28 מדינות

14 מרץ 2021

סרטה של בר כהן, סטודנטית בבית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש, התקבל לפסטיבל הקצרים של אספן היוקרתי. הסרט "ריקוד חסידי" מספר על איה, שמגיעה במפתיע בליל שישי ליישוב הדתי בו מתגוררת משפחתה, לאחר שלא הוזמנה לחתונה של אחותה. היא נכנסת דרך החלון לסעודה החגיגית של שבת החתן והכלה ומאיימת לחשוף סודות ושקרים משפחתיים.

הפסטיבל, שזו תהיה המהדורה ה-30 שלו, מתקיים באספן שבמדינת קולורדו מאז 1979, אך השנה, לאור המצב, יתרחש במתכונת אונליין. הפסטיבל יציג השנה 80 סרטים של יוצרים ממעל 28 מדינות, שנבחרו מבין 3000 הגשות מרחבי העולם. זכייה בפסטיבל הזה מקנה כניסה לשורטליסט של האוסקרים.