ביום ראשון, ה-9 ביוני, התקיים לראשונה ובהצלחה יום פתוח בנושא הכשרה לתעודות הוראה

חשבתם להיות מורים? ביום ראשון ה-9 ליוני התקיים לראשונה יום פתוח בנושא הכשרה לתעודות הוראה. סטודנטים נוספים המתעניינים במקצוע, מוזמנים לקבוע פגישת ייעוץ

11 יוני 2013

כ-45 סטודנטים מפקולטות שונות התעניינו כיצד יוכלו לתת יד בעיצוב דור העתיד, והגיעו ביום ראשון, ה-9.6.13, לבית הספר לחינוך כדי לשמוע ולקבל ייעוץ על שילוב לימודי תעודת ההוראה עם התואר הראשון או השני.

באירוע ראשון מסוגו הזמינה היחידה להכשרה להוראה את הסטודנטים להיחשף לעולם חדש ולמקצוע עם השפעה ולקבל יעוץ אישי מהמומחים בבית הספר לחינוך, לגבי מסלול ההוראה מתוך 17 תחומי תוכן שונים המתאימים להם. המשתתפים נהנו מהרצאתה המרתקת של ד"ר אלונה פורקש: "כש-IPAD  ומורה נפגשים". כמו כן, השתתפו באירוע עשרה מרצים מהמסלולים השונים וגם סטודנטים לתעודות הוראה ששיתפו את הנוכחים בחוויותיהם. ד"ר עפרה ענבר, ראש היחידה להכשרה להוראה, סיפרה על המסלול הלימודי, ואילו הגב' עידית לבנה הרצתה על קורס ייחודי בנושא "אי-שוויון, אחרות והפרדה: תיאוריה ומעשה".

במשך כל שעות הצהריים נכנסו הסטודנטים לפגישות אישיות בכדי לקבל ייעוץ והכוונה נקודתיים.

במידה וגם אתם שוקלים לשלב מקצוע מחולל שינוי ובעל שליחות לצד התואר, אתם מוזמנים ליצור קשר לתיאום פגישת ייעוץ:

טלפון:  03-6406045

דוא"ל:  nouni@post.tau.ac.il