"האי" של אדם ויינגרוד זכה בתחרות הקולנוע הדוקומנטרי הישראלי

הסרט מספק מבט אינטימי על הפסיפס האנושי העשיר בהוספיס לחולים סופניים

02 נובמבר 2017
"האי" של אדם ויינגרוד זכה בתחרות הקולנוע הדוקומנטרי הישראלי של פורום היוצרים הדוקומנטרים בקטגוריית סרט סטודנטים

"האי", סרטו של אדם ויינגרוד, סטודנט בבית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש של אוניברסיטת תל אביב, זכה בקטגורית סרט הסטודנטים הדוקומנטרי בטקס פרסי הקולנוע הדוקומנטרי הישראלי 2017. התחרות מתקיימת במסגרת פורום היוצרים הדוקומנטרים, עמותה המקדמת ומשווקת את הז'אנר הדוקומנטרי.

סרטו של ויינגרוד, אשר נעשה במסגרת לימודיו בבית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש של אוניברסיטת תל אביב, מספק מבט אינטימי על הפסיפס האנושי העשיר שמרכיב את בית החולים הצרפתי סנט לואיס - הוספיס לחולים סופניים שממוקם על הגבול המתוח בין מזרח למערב ירושלים, מול חומות העיר העתיקה.

הסרט הוקרן בפסטיבל דוק אביב 2017.

לצפייה בטריילר של הסרט >