על הבר: גנטיקה, המלחמה בסרטן ובירה

ליאו-בלומס, ראול וולנברג 24, רמת החייל
ללא תשלום
על הבר: גנטיקה, המלחמה בסרטן ובירה

פרוייקט WIZE חובר לאוניברסיטת תל-אביב ול-"חמישי בקמפוס" בערב מרתק במיוחד על אחד הנושאים הבוערים ברפואה: סרטן.

בואו לשמוע מד"ר כרמית לוי, חוקרת גנטיקה, על המלחמה באחת המחלות החשוכות והקטלניות בעולם:

מהו סרטן? כיצד ניגשים למחקר אודותיו? מהן החידות הבוערות בחקר סרטן? מהם הויכוחים המדעיים הקיימים בתחום? מהי הגישה הטיפולית הנכונה? כיצד נראית שגרה של מדען?

ד"ר כרמית לוי היא מרצה בכירה לגנטיקה. במחקרה העלתה תגליות מרעישות בתחום הסרטן, שבעקבותיהן קיבלה מספר הצעות להקמת קבוצת מחקר עצמאית בארה"ב ובישראל.

WIZE היא קבוצה שהוקמה על ידי צעירים במטרה להוביל לשינוי תרבות הצעירים בישראל. הקבוצה מפיקה אירועים הכוללים אנשים איכותיים, הרצאה בת-שעה ואלכוהול. האירועים עוסקים בנושאים מגוונים - ממדע פופולרי, דרך היי-טק ויזמות ועד תרבות.

מיקום האירוע:

ליאו-בלומס, רחוב ראול וולנברג 24, רמת החייל.

פתיחת שערים מ-19:00, ב-20:30 מתחילה ההרצאה. עד שמתחילים - HAPPY HOUR, מומלץ להגיע מוקדם ולתפוס מקומות.

לעמוד האירוע בפייסבוק >>