ועידת החדשנות של אוניברסיטת תל-אביב 2015

ועידת החדשנות של אוניברסיטת תל-אביב 2015

טרנדים 2015: כיוונים חדשים, רוחות חדשות, המצאות חדשות

7, 10 למאי 2015 | אוניברסיטת תל-אביב וברחבי העיר

3500+ משתתפים | 500 יזמים | 200 משקיעים | 60 סטארטאפים מרחבי העולם | 30 מדינות משתתפות | 15 טכנולוגיות שוברות שוק

סדרת אירועים המתקיימים בשיתוף פעולה בין StarTAU - מרכז היזמות של אוניברסיטת תל-אביב, רמות – המרכז להעברת טכנולוגיה, ואוניברסיטת תל-אביב. זו השנה השלישית שבה מתקיים האירוע. בשנה שעברה, מעל 3500 אורחים נהנו משלל הפעילויות, בהן תצוגה ותחרות סטארטאפים, ודוברים ברמה הגבוהה ביותר.

נושא הכנס השנה מכיל שלל הזדמנויות לשמוע ולהכיר מיזמים חדשים ומרתקים, אנשי חדשנות מרחבי העולם, בכירים מעולם העסקים ונושאי משרות ציבוריות בכירות.

מבחר האירועים השנה יכלול:

• אירוע דוברים בינלאומי בנושאים בולטים בעולם היזמות. בין הדוברים בכירים ב-Google ,MailChimp ,TechStars ועוד
  • תערוכת סטראטאפים בהשתתפות למעלה מ-60 חברות מרחבי העולם
  • אירוע קוקטייל VIP אקסקלוסיבי, בהשתתפות אנשי מפתח בתעשייה, שגרירים, בכירי עולם העסקים, אקדמיה וממשלה ועוד.
  • הזדמנות להיחשף לעולם היזמות והחדשנות ברבדים רבים, החל בהייטק, דרך ביוטק ועד ליזמות חברתית.

יום חמישי, 7 למאי

20:00 – 22:00 אירועי יזמות ברוטשילד | 7 מפגשי יזמות בנושאים שונים בבארים ברחוב רוטשילד

שבעה בארים בשדרת רוטשילד המפורסמת יספקו לכם קוקטייל אורבני של ידע ואלכוהול. בין אם אתם יזמים מתחילים, מנוסים או רוצים לשמוע, זה המקום בשבילכם. בואו לפגוש את העקשנים שניצחו את הסטטיסטיקה! שבעה נושאים מרתקים, מ-EdTech ועד לטכנולוגית מכוניות. בואו להיות חלק מהבאז הכי גדול בישראל!

יום ראשון, 10 למאי

10:00 – 17:00 תערוכת סטארטאפים | 60 סטארטאפים מרחבי העולם | דוכנים ופעילויות

מה משותף למתכנת מאיטליה, יזם חברתי מיוון ואיש הייטק מישראל? כולם נפגשים ביום החדשנות! אחת התערוכות הגדולות בישראל תציג סטארטאפים מרתקים וחדשניים בשלבים הראשוניים שלהם. בואו לפגוש את הדבר הגדול הבא לפני כולם!

11:00 – 16:30 אתגר הסטארטאפ של תל אביב | 40 חברות | 20 שופטים | זוכה גדול אחד

הבמה מוכנה, המיקרופון פתוח, עכשיו הזמן לפרוץ! 40 סטארטאפים צעירים וחדשנים יתחרו על הזכות לטוס ולהציג את המיזם שלהם לפני החברות הגדולות בעולם.

17:00 – 21:00 אירוע הדוברים המרכזי | הכוכבים של קהילת היזמות העולמית מגיעים לישראל

הדוברים: ג'ון פורמן – מדען ראשי, MailChimp | פיטר שנקמן – גורו שיווק ושירות | גרג רוג'רס – מנהל TechStars | ניר צ'ינסקי – מנהל פלטפורמת הענן של גוגל במזה"ת

קוד הנחה מיוחד לסטודנטים וסגל: 50studenttau2015. תעודות סטודנט וסגל ייבדקו בכניסה.