איפה מסתתר המטמון? משחק נושא פרסים עומד להתחיל בקמפוס

סטודנטים וסטודנטיות תתכוננו: משחק "חפשו את המטמון" נושא פרסים שיתחיל ב-24.10 יבחן עד כמה אתם מכירים את הקמפוס

24 באוקטובר 2021, 9:00
בכל הקמפוס
איפה מסתתר המטמון? משחק נושא פרסים עומד להתחיל בקמפוס

מהי הדרך הכי טובה לחגוג את תחילת שנת הלימודים? עם משחק אינסטגרמי שיגרום לסטודנטיות ולסטודנטים להכיר כל פינה בקמפוס. במהלך השבוע שבין 28-24 באוקטובר יעלו בחשבון האינסטגרם של אוניברסיטת תל אביב פוסטים וסטוריז, עם רמזים על מיקום כרטיס הזהב היומי, TAU_gold#, שמעניק שלל מתנות ובילויים.

בכל יום יוצפן הפרס במקום אחר בקמפוס, והרמז למיקום יתפרסם מדי בוקר בחשבון האינסטגרם telavivuni. הראשונה או הראשון שיגיעו אל היעד – יזכו בחבילת מתנות ייחודית מלאה בהפתעות מפנקות. אם אף אחד לא יגלה את המטמון ביום הספציפי שבו פורסם הרמז – הוא כבר לא יהיה שם ביום שלמחרת.

מהם כללי המשחק?

• המשחק מיועד לציבור הסטודנטיות והסטודנטים של האוניברסיטה
  • כדי להשתתף בו צריך לעקוב אחר חשבון האינסטגרם
  • בכל פוסט שיעלה לגבי התחרות תחת ההאשטג TAU_gold# יש לתייג חבר או חברה שכיף ללמוד איתם/ן