יום פתוח ויריד תעסוקה למקצועות הספורט

קמפוס שיאים

המשתתפים ייהנו מכניסה חופשית למרכז הספורט של אוניברסיטת תל-אביב ביום האירוע

להיות מדריך מוביל בענף הספורט המועדף

קמפוס שיאים - המרכז להסמכות בספורט ובתנועה באוניברסיטת תל-אביב, מקיים יום פתוח ויריד תעסוקה למקצועות הספורט והתנועה. במהלך היום הפתוח ייפגשו המתעניינים עם רכזי מסלולי הלימוד השונים בקמפוס שיאים, יישתתפו באימון super circuit (על מחזורי) במדשאות הקמפוס, וייהנו מכניסה חופשית למרכז הספורט ביום האירוע.

קמפוס שיאים מציע מסלולי לימוד העומדים בתנאי מנהל הספורט הארצי. סגל ההוראה מורכב מהמרצים המובילים בתחום, בעלי ניסיון רחב בתחום אימון הכושר והספורט. הקורסים מתקיימים במרכז הספורט של אוניברסיטת תל-אביב ובשלוחות שונות ברחבי הארץ. קמפוס שיאים מציע מסלולי לימוד לתעודת מדריך בתחומים רבים, כגון:

• מדריכי חדר כושר, אירובי, פילאטיס ויוגה
• מדריכים בספורט התחרותי - כדורגל, כדורסל, טניס, שחיה, ג'ודו ועוד
• מדריכים לגיל הרך - תנועה לגיל הרך, ליווי התפתחותי לתינוקות, שחיה לפעוטות
• מדריכים בתחום המחול - ריקודים סלוניים, ריקודי עם, ריקודים לגיל הרך, כוריאוגרפיה
• מדריכים בתחום הבריאות, הגוף והנפש - הידרותרפיה, בריאות כף הרגל
• קורס מנהלים בספורט

לפתח קריירה בתנועה

זו השנה השלישית שבה מתקיים יריד התעסוקה ביום הפתוח. באירוע ישתתפו עשרות חברות וארגונים אשר יציעו 300-250 משרות בתחום, בהן: מדריכי כדורסל, כדורגל וטניס; מדריכי חדרי כושר; מדריכי יוגה ופילאטיס ועוד.

בין הארגונים שהשתתפו בשנה שעברה ביריד התעסוקה: עיריית תל-אביב, הולמס פלייס, החברה למתנ"סים, מועדון כושר פיור, מועדון curves הרצלייה, רשת קהילה ופנאי – חולון, הפועל תל-אביב, רשת גו אקטיב, ילדים בסיכוי – המועצה לילד החוסה, קאונטרי רמת השרון ועוד.

לתכנית היום הפתוח ולמידע נוסף >>