ליל המדענים והמדעניות 2019 באוניברסיטת תל אביב

פסטיבל הרעיונות בעקבות הלא נודע בקמפוס האוניברסיטה. בואו לראות איך רעיונות הופכים למעשה באירוע של פעם בשנה וחינמי לגמרי בקמפוס

19 בספטמבר 2019, 17:00 - 22:00

ליל המדענים והמדעניות 2019 באוניברסיטת תל אביב

פסטיבל הרעיונות בעקבות הלא נודע 19.9.2019

הנה הוא מגיע, האירוע שמתרחש רק פעם בשנה למשך ערב אחד בלבד. בליל המדענים והמדעניות האירופי, פותחים מוסדות אקדמיים ברחבי אירופה, וגם פה בישראל, את דלתות המדע והמחקר בפני הציבור הרחב. כל מי שמתעניין בתחומי הידע, הנלמדים ונחקרים באוניברסיטאות ובמוסדות מחקר, מוזמן להגיע לאירוע שיתקיים בקמפוס אוניברסיטת תל אביב, ולהיפגש עם מדעניות ומדענים בתחומים שונים ולהיחשף לפעילותם, במפגש ישיר ובגובה העיניים.

השנה ייערך ליל המדענים ה-14 של האוניברסיטה בסימן הרעיונות שלא נשארים במגרה, אלא הופכים למציאות. בקמפוס תמצאו מתחמי פעילות שונים, מופע מרכזי מרהיב לכל המשפחה, ניסויים והדגמות מדעיים לכל הגילאים, הרצאות מקוריות ומרתקות מפי מיטב החוקרים של האוניברסיטה ועוד. כל הפעילויות פתוחות לקהל הרחב והינן ללא תשלום, אך לחלקן תצטרכו להירשם מראש כדי להבטיח את מקומכם.

עקבו אחר דף האירוע בפייסבוק של ליל המדענים והמדעניות 2019 באוניברסיטה וקבלו עדכונים שוטפים על האירועים השונים.

האירוע יתקיים ברחבי הקמפוס ב-19.9, והוא מתאים לכל המשפחה. כדאי לבדוק אילו פעילויות נדרשות ברישום מוקדם, ולהזמין מקום מראש. בקרוב יפורסמו כל הפרטים באתר האירוע.