ליל המדענים 2018 באוניברסיטת תל אביב

זירת פעילויות מדעיות, חוקרים ומדענים בהרצאות מרתקות, להטוטי מדע ועוד, באירוע של פעם בשנה וחינמי לגמרי בקמפוס

06 בספטמבר 2018, 17:00 - 22:00

ליל המדענים 2018 באוניברסיטת תל אביב

ליל המדענים באוניברסיטת תל אביב

הנה הוא מגיע, האירוע שמתרחש רק פעם בשנה למשך ערב אחד בלבד. בליל המדענים האירופי, פותחים מוסדות אקדמיים ברחבי אירופה, וגם פה בישראל, את דלתות המדע והמחקר בפני הציבור הרחב. כל מי שמתעניין בתחומי הידע, הנלמדים ונחקרים באוניברסיטאות ובמוסדות מחקר, מוזמן להגיע לאירוע שיתקיים בקמפוס אוניברסיטת תל אביב, ולהיפגש עם מדעניות ומדענים בתחומים שונים ולהיחשף לפעילותם, במפגש ישיר ובגובה העיניים.

השנה החלטנו לערוך את ליל המדענים ה-13 של האוניברסיטה כיריד מדע, תחת אוהל קרקס דמיוני, שיציע מתחמי פעילות שונים, מופע מרכזי מרהיב לכל המשפחה, ניסויים והדגמות מדעיים לכל הגילאים, קונצרט מודרך, חשיפה ראשונית לתערוכות בית התפוצות, והרצאות מקוריות ומרתקות מפי מיטב החוקרים של האוניברסיטה. כל הפעילויות פתוחות לקהל הרחב והינן ללא תשלום, אך לחלקן תצטרכו להירשם מראש כדי להבטיח את מקומכם.

לערב אחד יהפוך לב הקמפוס של אוניברסיטת תל אביב לחגיגה של מראות, פלאים וריחות בזירה מוארת, ממש כמו זו של קרקס רב-גוני, ויזמין את הצעירים והצעירים ברוחם להתקרב, לגעת ולצפות באמני המחקר שלנו, שמלהטטים כאקרובטים מעל במות המעבדה שלהם, ולהיחשף לעבודתם. יש לכם פייסבוק? עקבו אחר דף האירוע של ליל המדענים 2018 באוניברסיטה וקבלו עדכונים שוטפים על האירועים השונים.

האירוע יתקיים ברחבי הקמפוס ב-6.9, והוא מתאים לכל המשפחה. כדאי לבדוק אילו פעילויות נדרשות ברישום מוקדם, ולהזמין מקום מראש. ניתן לעשות זאת בקלות באתר האירוע.