סמינר המכון לחקר האינטרנט: ביג דאטה - העתיד כבר כאן

בניין רקאנטי למנהל עסקים, חדר 103
בתשלום
סדנת מכון orange לחקר האינטרנט

ערב עיון רביעי בסדרת הסמינרים וערבי העיון של המכון לחקר האינטרנט של אוניברסיטת תל אביב, בשיתוף ארגון בוגרי הפקולטה לניהול של אוניברסיטת תל אביב.

נושא הדיון: ביג דאטה - העתיד כבר כאן

מנחה: גב' לימור זיו, דוקטורנית לתקשורת פוליטית, ורכזת אקדמית במכון לחקר האינטרנט של אוניברסיטת תל אביב.

מרצים:

• ד"ר תומר גבע, ראש ההתמחות בניהול נתוני עתק ובינה עסקית, הפקולטה לניהול, אוניברסיטת תל-אביב - Big data, Data science ושימושים עיסקיים.
  • ד"ר אלעד מזומן, Google Research - למידה חישובית בעידן הביג דאטה (machine learning)
  • מר אריאל פיסצקי, מומחה להגנת מידע, סגן נשיא חברת טאבולה - מורכבות ההגנה על ביג דאטה

ההשתתפות כרוכה בתשלום. ההשתתפות לסטודנטים אינה כרוכה בתשלום, אך מחייבת הרשמה מראש.

להרשמה >