יריד פתיחת שנת הלימודים של אגודת הסטודנטים

21 באוקטובר 2012, 8:00

ללא תשלום
יריד פתיחת שנת הלימודים של אגודת הסטודנטים

סמסטר א' של שנת תשע"ג ייפתח ביום ראשון, ה- 21.10.12, ואגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב מזמינה אתכם ליהנות מיריד מעצבים, הופעות, בירה, דוכני מזון, שירותי משרד הפנים, הביטוח הלאומי, חברת דן, עיריית תל-אביב ושירותים נוספים.

באוהל האגודה ברחבת הספרייה המרכזית תתקיים הגרלת תווי חניה בקמפוס, הרשמה להנחת סטודנט בחניונים האוטומטיים בקמפוס, רכישת שוברים להנחה בקפיטריות, טעינה/רכישה של כרטיסיות "רב קו" ועוד. באוהל הסידורים מול בניין רקנאטי תוכלו ליהנות משירותי הביטוח הלאומי, משרד הפנים ועיריית תל-אביב.

כחלק מפסטיבל פתיחת השנה, תתקיים ביום שלישי ה-23.10 הפסקה של שעה ברחבת הדשא המרכזית (מול גילמן), ובה יופיע הזמר מוקי.

באותו השבוע יתקיים פסטיבל  Smallבמה 11, בכל יום החל מהשעה 18:00, בבניין הפקולטה לאמנויות ע"ש דוד ויולנדה כץ (בניין מכסיקו) באוניברסיטת תל-אביב.

ביום שלישי ה-23.10 מארגנת אגודת הסטודנטים מסיבת השקה גדולה לפרויקט המוזיקה החדשני TAU MUZIC שמביא אומני אינדי לאוניברסיטה.

לדף הפייסבוק של האירוע >>

לפרטים נוספים >>