תערוכת צילומים: אגם הברבורים

ספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר-מוס
ללא תשלום
תערוכת צילומים: אגם הברבורים

תערוכת צילומים חדשה שתוצג בספריית מדעי החברה והניהול ע"ש ברנדר-מוס החל מהשבוע לקראת פתיחת שנת הלימודים החדשה.

יוצרי ואוצרי התערוכה הם אחים ממשפחת הרמן: אביעד אריק - אמן רב תחומי, רייצ'ל - צלמת.

אירוע פתיחת התערוכה  יערך ביום ה', 1/11/12 ויכלול רב שיח בנושא: נגישות בהשכלה הגבוהה בישראל 2012

דברי פתיחה: מר מרדכי  כהן - מנכ"ל האוניברסיטה

שם הפרויקט לקוח מעולם המחול והוא משל לציפור הרומנטית, שמסמלת עבורנו אומץ וחופש. צלמים מכל העולם הוזמנו להשתתף בפרויקט והונחו לבחון עם אנשים בחייהם שמתמודדים עם מגבלות פיזיות - מה היו רוצים להיות, או לעשות, אילו היו חופשיים ממגבלותיהם. יחד הם קיבלו הזדמנות למימוש החלום ותיעודו בעין המצלמה. עבורם, זוהי פריצת דרך בחיים לוותר על המגבלות שנכפו עליהם ובכך להיות אמיצים וחופשיים. הם ה"ברבורים" ב"אגם" הצילומים שמוצג בתערוכה.

בתערוכה מוצגות יצירותיהם של 14 צלמים מאוסטרליה, איטליה, גרמניה, ישראל, צרפת ושבדיה :

דירק ריצ'רד הידינגר, חן ליאופולד, יאיר גולוב, ליאור אלדד, ליונל שוקרון, מיכאל לוסטיג (מוהיר), נאטישה שפאנר, נמרוד קפלוטו, סבסטיאן מאלמסטרום, סימון גהארה, ענבר גליס, רוהאן ספונג, רמי ירושלמי ורייצ'ל הרמן.

הפרויקט נוצר מתוך השתתפות בתכנית המנהיגות של לנדמרק אדיוקיישן, שבמסגרתה משתתפיה יצרו יותר מ-100,000 פרויקטים התנדבותיים לטובת קהילות ברחבי העולם.

התערוכה תוצג בספרייה עד ה-1.1.13

שעות הפתיחה של הספריה: