שישי בא-לגן: סדרת הרצאות מטעם המרכז לגיל הרך באוניברסיטת תל אביב

המעון לגיל הרך, מתחם הנדסאים, אולם למדע
ללא תשלום
שישי בא-לגן: סדרת הרצאות מטעם המרכז לגיל הרך באוניברסיטת תל אביב

המרכז לגיל הרך ויצ"ו באוניברסיטת תל אביב ממשיך גם השנה עם שישי בא-לגן, סדרת הרצאות להורים.

אחת למספר שבועות, ביום שישי, מיטב המוחות בתחום הגיל הרך באוניברסיטה יגיעו לשוחח איתכם, ההורים, על מה שחשוב לכם: שינה, תזונה, מיניות בגיל הרך, תוקפנות בקרב ילדים, סמכות הורית ועוד.

השבוע:

חינוך בגיל הרך- במבט מגדרי: הילד מתעקש שהוא רוצה לק על הצפרניים, והילדה מבקשת ללכת לחוג כדורגל עם הבנים. מה עושים ? כיצד מגיבים ?

המפגש נועד לתת מענה להתלבטויות של הורים, לבחון אמונות חינוכיות ביחס לנשיות וגבריות, ולספק 'ארגז כלים' לחינוך בראייה מגדרית. נשוחח על החשיבות בימינו של חינוך בראייה מגדרית,  ההבדל בין מין ומגדר, הסללה מגדרית שקופה בגיל הרך והשלכותיה, ונציע פרקטיקות ליישום רגישות מגדרית בחינוך בגיל הרך.

למידע נוסף ולהרשמה >

הכניסה חופשית בהרשמה מראש.