תחרות הפיצ'ינג המפורסמת Falling Walls מגיעה לאוניברסיטת תל אביב

יש לך רעיון חדשני איך להפוך את העולם לטוב יותר? בוא.י להציג אותו בשלוש דקות ואולי תסע.י להציג אותו בתחרות הבינלאומית בברלין במימון מלא

08 ביוני 2023, 16:00
אודיטוריום יגלום בבניין הסנאט
ללא תשלום
falling walls lab Tel Aviv

לראשונה בישראל, אוניברסיטת תל אביב מביאה את Falling Walls - תחרות הפיצ'ינג המפורסמת בעולם לקמפוס ואתם.ן מוזמנים.ות להירשם!

Falling walls היא פלטפורמה בינלאומית ייחודית למנהיגים, שהצמיחה זוכות וזוכי פרס נובל מעולמות המדע, העסקים, הפוליטיקה, האמנויות והחברה. ככלי שפועל לרוח שינוי העולם מאז 1989 בברלין ומחוצה לה, אנחנו במרדף בלתי פוסק לגלות: מהן החומות הבאות ליפול? אם יש לכם.ן רעיון חדשני איך להפוך את העולם לטוב יותר - הירשמו עכשיו לקול הקורא שפתוח עד ה-4.5, הציגו את הרעיון שלכם.ן בשלוש דקות ותוכלו לזכות במימון מלא להתחרות בגמר שיתקיים בברלין.

אירוע הפיצ'ינג יתקיים ביום חמישי | 8 ביוני | בשעה 16:00 | באודיטוריום יגלום, בניין הסנאט

לכל הפרטים ולהגשת מועמדות >