בואו לחגוג את יום דארווין במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט

11 בפברואר 2023, 10:30
מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט
יום דארווין במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהדרט

אבולוציה היא התיאוריה המדעית שמסבירה את התהליכים שהובילו להתפתחות מגוון היצורים המדהים על פני כדור הארץ. חוקרות בארץ ובעולם מגלות מדי שנה תגליות פורצות דרך לגבי המנגנונים שבהם מתרחשים תהליכים אבולוציוניים וכיצד תהליכים אלו מסבירים תופעות טבע שונות: מקשרים מפתיעים בין בעלי חיים לטפילים שלהם, דרך האבולוציה המהירה של נגיף הקורונה ועד בעיות חניכיים בבני אדם. לכבוד יום דרווין הכנו עבורכם מסע מרתק דרך תיאוריית האבולוציה. בואו לחגוג אתנו ביום שבת 11.2.23.

לפרטים ולהרשמה >

מה יהיה לנו שם?

סדנה משפחתית ליום דרווין: חקר טבע אבולוציוני (מגיל 6 ומעלה) | 10:30, 12:30

פעילות משותפת למבוגרים ולילדים בסימן אבולוציה. בסדנה מגוון תחנות המציעות התבוננות מקרוב בפרטים קטנים כגדולים, שימוש בציוד מדעי מתקדם, מוצגים שאפשר לגעת בהם וערכות יצירה. הסדנה מתאימה לילדים מגיל 6 ומעלה בליווי מבוגרים. לא תתאפשר כניסת פעוטות לסדנה.
להזמנת כרטיסים לסדנה >

סיור יום דרווין בגן הבוטני – בעקבות תופעות אבולוציוניות | 9:45, 11:30

שילוב מנצח: ביקור בתערוכות מוזיאון הטבע וסיור מודרך בגן הבוטני של אוניברסיטת תל אביב. הסיור בגן הבוטני יתמקד הפעם בתופעות אבולוציוניות מרתקות. הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה.
להזמנת כרטיסים לסיור >

מיוחד ליום דרווין – סיור בתערוכה "מהו אדם?" | 16:00

הצטרפו אלינו למסע בעקבות התפתחות האדם: מאבותינו הקדמוניים, דרך התפתחות היכולת להשתמש בכלים, באש ובשפה ועד להתפתחות חברת האדם כפי שאנחנו מכירים אותה כיום. ההדרכה כלולה במחיר הכניסה למוזיאון, אך יש להזמין כרטיסים מראש.
הזמנת כרטיסים לסיור >