חלוקת פרסים של קרן ארדיטי לזוכי תחרות המחזות 2019

28 בנובמבר 2019, 17:30
בניין גילמן, אולם שוטלנדר (140)
ללא תשלום
חלוקת פרסים של קרן ארדיטי לזוכי תחרות המחזות 2019

משרד סגן הנשיא והחוג לתיאטרון שמחים להזמינכם לטקס חלוקת הפרסים של קרן ארדיטי ולקריאות מבויימות של המחזות הזוכים בתחרות בבימוי ובביצוע תלמידי החוג.

תשע"ט היא השנה החמישית לקיומה של התחרות, הפתוחה בפני סטודנטים לתארים שונים מכלל הפקולטות והתחומים בשש האוניברסיטאות (תל אביב, בן גוריון, העברית, בר אילן, חיפה והפתוחה), והשנה השלישית שבה התבקשו המתמודדים להגיש לשיפוט מחזות קצרים - ולא סיפורים קצרים כמו בשנים שעברו - על יחסי יהודים-ערבים - נושא שתופס מקום כה מרכזי בחברה הישראלית.

התחרות היא פרי שיתוף פעולה בין משרד סגן נשיא האוניברסיטה והחוג לאמנות התיאטרון, בחסות קרן ארדיטי לדיאלוג בין-תרבותי.

חבר השופטים בהובלת ראשת החוג לתיאטרון ד"ר שרון אהרונסון־להבי, ובהשתתפות פרופ' שולמית לב אלג'ם, ד"ר יאיר ליפשיץ, פרופ' אורי ש. כהן וד"ר אלמוג בהר, בחר בשלושה מחזות כזוכים בתחרות. באירוע יחולקו פרסים למחזאים והמחזות הזוכים יוצגו בפורמט של קריאה מבוימת, בליווי דרמטורגי של ד"ר יאיר ליפשיץ ובבימוי והשתתפות של סטודנטים/יות מהחוג לאמנות התיאטרון.

• "אנטייטלד" מאת כרמית דגני, יוצג בבימוי: כרמל כהן ובהשתתפות השחקנים: ליהי זקס, וואל חמדון, ענבר שנקמן
  • "אנחנו זוכרים: אוטוביוגרפיה", מאת רותם בכר יוצג בבימוי: גיא ישראלי ובהשתתפות השחקנים: סאאד ברהום, ענבר נוה, מריו-רמי סלמאן
  • "תקועים" מאת עדי ברודסקי, יוצג בבימוי: ריקי אסור ובהשתתפות השחקנים: הדס אפל, איתמר ברפמן, מריו-רמי סלמאן

17:30 קבלת פנים