תערוכת בוגרי בית הספר לאדריכלות ע"ש דוד עזריאלי

ללא תשלום
תערוכת בוגרים 2012  - בית הספר לאדריכלות ע"ש דוד עזריאלי, אוניברסיטת תל-אביב

מ' זה מסלול

תערוכת בוגרים 2012  - בית הספר לאדריכלות ע"ש דוד עזריאלי, אוניברסיטת תל-אביב.

26.7.2012 - 4.8.2012

מדברי האוצרים, אדריכלית אילה רונאל ואדריכל ערן נוימן:

כמו בשנה שעברה, יוצא בית הספר לאדריכלות מכותלי הקמפוס אל המרחב הציבורי ושם מקיים דיון ציבורי על אדריכלות ועל תפקידה בחברה בישראל ובעולם. בשבעה מוקדים לאורך שדרות רוטשילד ורחוב מזא"ה, החל בבית הצעירים במזא"ה 9, עבור בביה"ס "אכפת", שמארח את התערוכה, בבית העם בשדרות רוטשילד, בגלריה 3-, וכלה בבית גרינוולד בשד"ל 4, מייצרת התערוכה מסלול בחללים השונים באופיים, וגם הם מעמידים קולאז' של אדריכלות מקומית.

אדריכלות בהשראת המחאה החברתית

בית הספר לאדריכלות הרים השנה את כפפת המחאה החברתית של קיץ 2011. עבודות הגמר התייחסו לשאלות שהמחאה העלתה, הרחיבו אותן וביקשו לבחון לאן מועדות פניה של ישראל. אם התכנון והאדריכלות אכן מייצרים מציאות, מהי המציאות החדשה שישראל פונה אליה? כיצד יכולים האדריכלות והתכנון האורבני לכונן צדק, אישי, קהילתי ובכלל? והאם אפשר לדון בשאלת עתידה של ישראל במנותק מהמצב במזרח התיכון?