מפגש היכרות להצגת התוכנית היוקרתית לתארים מתקדמים בשילוב לימודים בבינה מלאכותית ומדעי הנתונים - מסלול ישיר לדוקטורט

בוגרי.ות תואר ראשון מצטיינים.ות במדעים מדויקים והנדסה מכל האוניברסיטאות - זה בשבילכם.ן

15 באפריל 2024, 10:45 - 13:00
בניין ברודקום הנדסה, חדר 102
ללא תשלום

בוגרי.ות תואר ראשון מצטיינים.ות במדעים מדוייקים והנדסה בכל האוניברסיטאות - זאת ההזדמנות שלכם.ן להתרשם מהתוכנית למצטיינים.ות בשילוב בינה מלאכותית ומדעי הנתונים – מסלול ישיר לדוקטורט, לפגוש חברי.ות סגל ולשמוע הרצאות מרתקות על מחקרים מובילים בתחומים הללו. בארוע תוכלו לקבל פרטים על התוכנית החדשה, לפגוש חברי.ות סגל מהמרכז לבינה מלאכותית באוניברסיטת תל אביב ולשמוע הרצאות על מחקרים מגוונים בתחומים: במדעי המחשב, סטטיסטיקה, הנדסת חשמל, פסיכולוגיה ומדעי החיים. תוכלו גם לשאול שאלות ולקבל תשובות לגבי התוכנית בסשן Q&A.

המפגש יתקיים ביום שני | 15.4.24 | 10:45 | בניין ברודקום הנדסה, חדר 102

להרשמה למפגש >

מה בתוכנית?

11:00-10:45- התכנסות, קפה וכיבוד

11:05-11:00 - דברי פתיחה

12:05-11:05 - הרצאות של חברי וחברות סגל: ד"ר רועי לבני (הנדסה), ד"ר נדב כהן (מדעי המחשב), פרופ' סהרון רוסט (סטטיסטיקה), ד"ר הדר אלאור (הנדסה), פרופ' עירד בן גל (הנדסה), פרופ' יוסי יובל (מדעי החיים), ד"ר ניצן שחר (מדעי המוח), ד"ר מור גבע (מדעי המחשב), ד״ר דוד בורשטיין (מדעי החיים)

12:25-12:05 - מסלול ישיר לדוקטורט למצטיינים.ות בתוכנית לבינה מלאכותית ומדעי הנתונים - הצגת התוכנית, פרופ' מאיר פדר, ראש מרכז TAD

13:15-12:50 – קפה וכיבוד

שימו לב

* הקבלה ללימודים בתחומי בינה מלאכותית ומדעי הנתונים מותנית בקבלה לתואר מתקדם באחד מהמסלולים המשתתפים במדעים מדויקים, הנדסה, מדעי החיים ומדעי המוח. רשימת המסלולים מפורטת באתר.

לאתר המרכז לבינה מלאכותית ומדעי הנתונים >

שאלות? כתבו לנו למייל datascience@tauex.tau.ac.il