יום עיון אקדמי בנושא: שנה למלחמה בין רוסיה לאוקראינה - היבטים גלובאליים

הצגת קשת רחבה של מחקרים שהתבצעו בשנה האחרונה ועידוד שיח על חשיבותה של האקדמיה כרשת בינלאומית ותפקידה בשעת חירום

01 במאי 2023, 14:00
אולם כס המשפט, בניין בוכמן
ללא תשלום
יום עיון אקדמי בנושא: שנה למלחמה בין רוסיה לאוקראינה - היבטים גלובאליים

בית הספר הבינלאומי בשיתוף עם מכון קמינגס והשותפות הבין-אוניברסיטאית בלימודי רוסיה ומזרח אירופה מזמינים את חוקרי האוניברסיטה להגיש הצעות להצגת מחקרים או פרויקטים ליום עיון אקדמי בנושא: שנה למלחמה בין רוסיה לאוקראינה - היבטים גלובאליים.

להרשמה >

שנה חלפה מפרוץ המלחמה בין רוסיה לאוקראינה וגיוס קהילת הקמפוס למציאת פתרונות למצוקת הפליטים. נתכנס ליום עיון על מנת לאפשר הצגת קשת רחבה של מחקרים שהתבצעו בשנה האחרונה ולעודד שיח על חשיבותה של האקדמיה, כרשת בינלאומית של מוסדות וחוקרים.ות, ותפקידה בשעת חירום. כמו כן, נבקש לשלב ביום זה עדויות מחוויות פליטים-אורחים של האוניברסיטה אשר פעילותם האקדמית הופסקה עקב המלחמה והם הוזמנו לקמפוס להמשך לימודים ומחקר. הכנס יהווה במה לבחינה רפלקסיבית של ההקשרים הגלובליים של המלחמה בנושאים חברתיים, גיאוגרפיים-פוליטיים, תרבותיים ועוד, ויאפשר שיח פורה ופלטפורמה לשיתופי פעולה בין המשתתפים.ות.

תוכנית הכנס:

• הצגת מחקרים
  • תפקיד האקדמיה בשעת משבר - הצגת התנסויות אישיות מחוויות הפליטים אורחים בקמפוס, סוגיות פליטות והגירה

הכנס יתקיים בשפה האנגלית ופתוח לקהל הרחב.

לשאלות נוספות: מיכל לינדר

michallinder@tauex.tau.ac.il