אירועים פתוחים בשבוע העסקים הבינלאומי

ללא תשלום
אירועים פתוחים בשבוע העסקים הבינלאומי

IBW | International Business Week | שבוע העסקים הבינלאומי

תכנית מיוחדת ליזמים נבחרים מרחבי העולם ומישראל, החושפת את המשתתפים לעולם החדשנות, היזמות הטכנולוגית וההיי-טק בישראל. IBW  - שבוע העסקים הבינלאומי הינו תכנית עסקית פרטית, המאפשר למשתתפים להציג את מיזמיהם, להיפגש עם משקיעים, לקבל חשיפה בתעשיית ההייטק המקומית ולהגדיל את רשת הקשרים העסקית שלהם.

במסגרת התכנית נפגשים המשתתפים עם יזמים מנוסים ומבטיחים, מבקרים בחברות סטארט-אפ ובמרכזים טכנולוגיים, מקבלים תכנים מקצועיים ליזמים מפי מומחים, משתתפים באירועים עסקיים ועוד. IBW שבוע העסקים הבינלאומי מאורגן ומבוצע על ידי StarTau, מרכז היזמות של אוניברסיטת תל-אביב.

למידע נוסף >

שני אירועים במסגרת שבוע העסקים הבינלאומי פתוחים לקהל הרחב, בעדיפות לסטודנטים ולבוגרי אוניברסיטת תל-אביב:

Worldwide Innovation and Beer

יזמות, נטוורקינג ובירה בבר חנה'לה בנמל תל-אביב, שבת, 08.09.12, 21:00

למידע נוסף >>

GNF #7 - Global Networking Forum

פאנל ממומחים בנושא מרכזי פיתוח בינלאומיים, מלון הרודס, תל-אביב, ראשון, 09.09.12, 18:30

למידע נוסף >>