Inventions and Innovations: Medicine 2040; Rewriting the Future of Healthcare

מלון הילטון, תל אביב
בתשלום
Inventions and Innovations: Medicine 2040; Rewriting the Future of Healthcare

ב-5-4 בנובמבר יתקיים לראשונה בישראל, במלון הילטון בתל אביב, כנס ראשון מסוגו, אשר יתמקד בחיבור של בריאות, מדע וטכנולוגיה יחד.

(Inventions and Innovations: Medicine 2040; Rewriting the Future of Healthcare (INI

בכנס ננסה לחזות כיצד תיראה הרפואה בעתיד הקרוב והרחוק: בעשור הבא, ב-2040  ואפילו בשנת 2050.

את הכנס מוביל, בשיתוף עם קבוצת קומטק, פרופ' נדיר ארבר, המנהל את יחידת המלר"מ במרכז הרפואי ע"ש סוראסקי תל אביב ומכהן כיו"ר מכון ג'רסי – אליאס, הפקולטה לרפואה, אוניברסיטת תל אביב.

בכנס צפויים להשתתף למעלה מ-1000 משתתפים, מעל 150 מרצים מרחבי העולם לרבות, שני  חתני פרס נובל, פרופ' רוג'ר קורנברג, פרופ' רוברט ג' אומן, וכלה אחת – פרופ' עדה יונת, כמו גם חתני פרס ישראל ומיטב המוחות בארץ ובעולם.

הכנס הינו שילוב של חברות הזנק, אקדמיה, קרנות גידור, חברות מבוססות, ורופאים ומדענים מובילים והוא יהווה פלטפורמה ליצירת שיתופי פעולה בין הקהלים השונים.

כחלק בלתי נפרד מהכנס תתקיים תערוכה רבת היקף של חברות תרופות ויוצגו בה טכנולוגיות חדשניות.

פרטים נוספים באתר הכנס >