כנס חוקרים צעירים של המכון לארכיאולוגיה

בניין גילמן, אולם 496
ללא תשלום
כנס חוקרים צעירים של המכון לארכיאולוגיה

הקהל הרחב מוזמן לשמוע את הדור הבא של חוקרי המזרח הקדום בכנס החוקרים הצעירים החמישי במכון לארכיאולוגיה באוניברסיטת תל אביב, שייערך ביום חמישי ה-2 בנובמבר, 2017.

יוזמי הכנס ומארגניו הם סטודנטים הלומדים בחוג לארכיאולוגיה באוניברסיטת תל אביב.

סטודנטים לתארים מתקדמים ממגוון תחומים, תקופות ומכוני מחקר ישתפו את הקהל בתוצאות מחקריהם.

מטרת הכנס היא לאפשר לחוקרים ולשומעים לבחון ולחלוק רעיונות, מתודות ותיאוריות ארכיאולוגיות. דוברי הכנס יעסקו במגוון רחב של תקופות, החל מתקופות פרהיסטוריות ועד היום.

ההרצאות בכנס יועברו בשפה האנגלית.

לפרטים נוספים, ניתן לפנות למארגנים בדוא"ל: youngscholarsTAU@gmail.com

בכנס יציגו הסטודנטים הבאים מאוניברסיטת תל אביב:

יוליה אברמוב

"The Inhabitants of the Middle and Late Pre-Pottery Neolithic B (10,000-9,000 Cal. BP) Yiftahel Site: An Anthropological, Bio-archaeological, and Cultural Analysis”

ניצן שלום

"Changes in Settlement Patterns in Judah between the Persian and Hellenistic Periods”

מארק קוואנה

"Adapting Methods in Archaeobotany: The Case of the Mystery Garden Charcoals”

עומר זאבי

"Import, Export, Imitation, and Appropriation in Late Bronze Beth Shemesh”

אלכסנדרה וורת'הול

"The Resettlement of Azekah: A Pits Perspective on the Iron Age IIA-IIB Ceramic Transition”