תוכנית מדויקות: אירוע פתיחת שנה

אודיטוריום בניין פורטר, בית הספר ללימודי הסביבה ומדעי כדור הארץ
ללא תשלום
תוכנית מדויקות: אירוע פתיחת שנה

סטודנטית בפקולטה למדעים מדויקים? יש לנו הפתעה בשבילך! אנחנו פועלות, יחד עם חוקרות וסטודנטיות כמוך, ליצירת קהילה תומכת, שתאפשר לך למצות את הפוטנציאל הגלום בך, להתפתח ולהשתלב במחקר ובתעשייה.

התוכנית כוללת מפגשים משותפים וסדנאות מעשירות של כלל הפקולטה ושל כל בית ספר בנפרד, שיתנו לך כלים, שיעזרו לך בהמשך המסע האקדמי שלך.

רוב המפגשים הם מפגשי חניכה, המתבצעים בקבוצת קטנות שמאפשרות העברת ידע וניסיון מהחונכות לחניכות, ובין החניכות עצמן, תוך בניית קשר תומך וחברי.

סטודנטית לתואר מתקדם? עבורך התוכנית יכולה להיות הזדמנות לא רק לקבל, אלא גם לתת ולהעביר את הידע, ההבנה והיכולות שצברת הלאה בתור חונכת בעצמך. חונכות יקבלו מלגה שנתית על סך 2000 ש"ח.

בעוד שהתוכנית מיועדת בעיקרה לשיתוף וקידום של נשים, נשמח לקבל ולערב בתוכנית חברי סגל וסטודנטים מכל המינים שברצונם לתרום למטרה חשובה זו.

תוכנית מדויקות יוצאת לדרך, ואת מוזמנת לאירוע פתיחת שנה עם הרצאות, פאנל חברות סגל, נשנושים והפתעות.

לפרטים נוספים ולהרשמה לאירוע >