Tech Pay: תכנית יזמות חדשה שבסופה יוענק פרס של עד חצי מיליון דולר

התכנית, שמנוהלת על ידי אוניברסיטת תל-אביב, לאומי קארד וקרן פלאס ונצ'רס, תימשך שישה שבועות ותכלול ליווי מקצועי, סיוע טכני ומענקים

11 ינואר 2015
Tech Pay: תכנית יזמות חדשה שבסופה יוענק פרס של עד חצי מיליון דולר

עולם הפינטק הפך בשנה האחרונה לדבר החם בתעשיית היזמות המקומית והבינלאומית. המהפכה תפסה תאוצה בזכות מגוון רחב של סטארט-אפים שזיהו את ההזדמנות לייצר מוצרים "עוקפי בנקים וחברות אשראי", אם לא ברמת התשתיות אז לפחות ברמת חוויית המשתמש. בשנה האחרונה זכה הענף בישראל ליוזמות חדשניות מצד גופים פיננסיים, שהבינו את ההזדמנות בהרחבת מקורות החדשנות, בעיקר אל מחוץ לארגון.

הכירו את Tech Pay

החודש מושקת יוזמה נוספת - בשיתוף פעולה ייחודי של לאומי קארד, Plus Ventures ואוניברסיטת תל-אביב. שלושת הגופים הכריזו על תכנית יזמות חדשה בשם Tech Pay, שתעסוק בתחום המסחר האלקטרוני (Online Commerce) והתשלומים הדיגיטליים. התכנית תזמין יזמים בשלבים מוקדמים של הסטארט-אפים שלהם (Seed ו-Pre-Seed) להגיש את מועמדותם ולקחת חלק במיזם המשותף המשלב, לראשונה בישראל, חברה שמשקיעה במימון ובליווי סטארט-אפים, אשר תוביל את התכנית ותעניק ליווי צמוד, תמיכה ומימון, גוף בנקאי מסחרי שילווה ויסייע למיזמים בהתאמת המוצר לצרכי השוק, ומוסד אקדמי אשר יארח את התכנית.

תכנית Tech Pay, שתנוהל ע"י רועי אורון, מנהל ההשקעות ב-Plus Ventures, תזמין יזמים להציע פתרונות טכנולוגיים חדשניים לאתגרים עסקיים קיימים בתחומים האמורים. בהמשך, נציגי שלושת הגופים יבחרו מתוך כלל הפניות שלושה מיזמים שייקחו חלק בתכנית בת ששת השבועות, אשר תכלול ליווי מקצועי של מנטורים מטעם הגופים השותפים, סדנאות העשרה רלוונטיות להשבחת הרעיון ולבניית המודל העסקי, שטח עבודה ייעודי ותמיכה כספית לפיתוח ראשוני ולבדיקת היתכנות רעיונית.

בסיום התכנית ייערך אירוע Pitch Day, שבו ייבחר המיזם המנצח. הזוכים יזכו להשקעה כספית של עד 500 אלף דולר מטעם Plus ventures.

הסטארט-אפים הנבחרים לפרויקט ייהנו משלל הטבות:

• שישה שבועות של ליווי מנטורים וסדנאות העשרה רלוונטיות להשבחת המיזם (צוות מנטורים מצד PV ולאומי קארד יחד), כולל תמיכה כספית לבחינת הרעיון.
  • מדיניות "דלת פתוחה" מצד PV וגישה לגורמים הרלוונטיים בלאומי קארד.
  • למיזם המנצח תובטח השקעת אנג׳ל מ-PV. כמו כן, המנצחים יהנו מפיילוט משתמשים של הסטארט-אפ שלהם בלאומי קארד.

לאתר ההרשמה לתכנית >

מרכז היזמות של אוניברסיטת תל-אביב, StarTau >