האקדמיה מאירה את ישראל!

עשרות אוניברסיטאות ומכללות מכל הארץ האירו הערב בו-זמנית בכחול-לבן את בנייני הקמפוסים

17 אוקטובר 2023
בניין ברודקום באוניברסיטת תל אביב

הערב בשעה 19:30 האירו אוניברסיטאות ומכללות בכל רחבי הארץ, מתל חי שבצפון ועד ספיר שבדרום, את בנייני הקמפוסים בצבעי דגל המדינה - במטרה להביע תמיכה בכוחות הביטחון וההצלה ובכל אזרחי ותושבי מדינת ישראל המצויה תחת לחימה מתמשכת.

באוניברסיטת תל אביב הוארו אחד מבנייני המעונות "ברושים", שקושט בדגל ישראל ענקי ומואר, ובניין ברודקום, בניין המחקר והפיתוח המתקדם של הפקולטה להנדסה וחברת ברודקום, שהאורות הדלוקים בחלונותיו יוצרים עכשיו צורה של דגל ישראל. חזיתות שני הבניינים המוארים משקיפות על נתיבי איילון, לעיניהם של כל הנהגות והנהגים החולפים בכביש.

"חיזרו הביתה בשלום! מי ייתן והאור הזה יאיר את דרככם ויפיח בקרב כלל עם ישראל את התקווה".

מארגני היוזמה מציינים: "ליבנו עם משפחות הנרצחים, הפצועים, החטופים, השבויים והנעדרים. בימים אלה, בהם כל המדינה מתגייסת ולוקחת חלק בלחימה או בחיזוק העורף, אנשי סגל וסטודנטים רבים גויסו לשירות מילואים, ומוסדות החינוך מבקשים להעביר להם את המסר: "אנחנו מאחוריכם, דואגים וחושבים עליכם כל הזמן. חיזרו הביתה בשלום! מי ייתן והאור הזה יאיר את דרככם ויפיח בקרב כלל עם ישראל את התקווה".

בניין מעונות ברושים באוניברסיטת תל אביב

בניין המעונות